• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Aftenens opgør mod Brøndby er et opgør, FC København-træner Ariël Jacobs er ekstra opsat på at vinde.

Af Ole Hoffskov

For Brøndby-træner Auri Skarbalius er københavnerderbyerne mod FC København ikke noget specielt. Det har han selv fastslået over for BT til trods for, at han efterhånden har oplevet en del af dem som spiller og senere træner.

På den modsatte fløj ser man dog helt anderledes på det klassiske arvefjende-opgør. For Ariël Jacobs er opgøret nemlig noget ganske særligt, og det er endda selv om, at belgieren aldrig før har været med i et.

- Det er altid en historisk kamp, og man vil særligt gerne vinde et derby som træner. Jeg har fortalt spillerne, at i morgen (i dag) spiller I ikke mod rækkens nummer 10. I spiller mod Brøndby. Det er en pokalkamp. Vi begynder fra nul, siger FCK-træneren til BT.

Brøndby har som bekendt fået en elendig start på sæsonen, og det har Ariël Jacobs også noteret sig. Alligevel har han respekt for de blå-gule fra Vestegnen.

- Jeg kender til Brøndby fra deres storhedstid, så de er i en speciel situation, fordi de har fået en halvdårlig start. De har to mål i morgen, nemlig at komme i gang med sæsonen og slå FCK, og derfor er de farlige, lyder det fra Ariël Jacobs.