Video : Tipsbladet
Superliga

Jagter dansk profil: En fantastisk spiller

Klubben har et godt øje til Andreas Pyndt, erkender den tekniske direktør.

IFK Göteborg hentede i vinter Andreas Pyndt på en lejeaftale i Silkeborg IF, og det tidligere Brøndby-talent har gjort en god figur på Jens Berthel Askous centrale midtbane med mere eller mindre fuld spilletid i samtlige kampe, han har været til rådighed.

Lejeaftalen udløber imidlertid ved udgangen af juni, og der er endnu ikke taget en beslutning omkring Pyndts fremtid.

Men står det til Ola Larsson, der er teknisk direktør i IFK Göteborg, fortsætter 23-årige Pyndt også i Allsvenskan-klubben på den anden side af juni. Det siger han til Expressen.

- Vi er meget glade for ham, og jeg synes, han er en fantastisk spiller.

- Det er en kommunikation med Silkeborg, men i sidste ende er det deres beslutning, for det er deres spiller. Det skal vi respektere.

Han bliver herefter spurgt, hvilke indikationer man har fået fra Silkeborg.

- Faktisk at de ikke er interesserede i at sælge. Det er kommunikationen, som er tydeligst fra dem. Men så kan man altid snakke med dem.

En anden mulighed er, at lejeaftalen med Pyndt forlænges resten af den svenske sæson, der slutter i november.

- Det har vi ikke diskuteret endnu. Det kan godt være en tretrinsraket så at sige, men som sagt ligger beslutningen ikke hos os. Den ligger hos Silkeborg, siger Ola Larsson.

Silkeborg hentede Andreas Pyndt i sommer i Brøndby efter et vellykket lejeophold hos Hvidovre, men han spillede blot 22 Superliga-minutter i efteråret.