• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Jakob Poulsen om exit: FCM-forklaring skuffede mig

Foto: Anita Graversen/Getty Images

Jakob Poulsen var skuffet over den forklaring, FC Midtjylland kom med, da han i sin tid blev degraderet.

Af Victor Risager

Jakob Poulsen var i flere sæsoner en nøglespiller i FC Midtjylland, men for knap halvandet år den dengang 36-årige midtbanespiller ikke længere i planerne på Heden og skulle videre. Og det var han ikke selv glad for.

Som gæst i programmet Offside husker Jakob Poulsen tilbage på bruddet med midtjyderne og forklarer, at han var “sur, frustreret og overrasket”.

Især er den tidligere landsholdsspiller skuffet over, at FC Midtjylland begrundede beslutningen om at degradere ham med, at niveauet var faldet.
 
- Det kan godt være at nogen var på vej til at overhale mig. Det vil jeg ikke sige, at de ikke var. Men jeg synes, det var underligt at gå fra at have spillet en rigtig, rigtig god pokalfinale, og så møder man ind en måned eller to senere og er femtevalg i stedet for måske at være førstevalg. Jeg tænker ikke, at niveauet var faldet så hurtigt. Jeg var skuffet over, at det blev sagt, at det var på grund af niveauet, fordi det er ikke mit indtryk, at det kun var derfor, siger Jakob Poulsen til Offside.

Spurgt af Bo Henriksen, om det var en politisk beslutning, er svaret også klart.

- Det var det også i hvert fald, tror jeg, siger Jakob Poulsen og forklarer, at FC Midtjylland nok ville satse på yngre spillere. 

Efter en sæson i australsk fodbold valgte Jakob Poulsen i foråret at lægge støvlerne på hylden som 36-årig. I løbet af karrieren nåede han at repræsentere Esbjerg fB, sc Heerenveen, AGF, FC Midtjylland, AS Monaco og Melbourne Victory.

Se hele klippet, hvor Jakob Poulsen taler om bruddet med FC Midtjylland, i videoen øverst i artiklen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus