• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Ousman Jallow er træt af manglende spilletid i Brøndby, så nu vil han væk. Måske allerede til januar.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Ousman Jallow har spillet 12 Superliga-kampe i denne sæson uden at score ét eneste mål. På det seneste har Alexander Farnerud, Brent McGrath og Nicolaj Agger da også overhalet ham i kampen om spilletid i Brøndby.

Jallow fik dog godt en halv times spil seneste mod Horsens, men et hævet knæ holder ham formentlig ude af AaB-kampen søndag. Det efterlader kun to kampe for Jallow at spille sig ind i varmen hos Henrik Jensen, og gambianeren hælder mere og mere imod, at han bliver nødt til at skifte klub. For til sommer udløber hans kontrakt.

- Forhåbentlig kan jeg komme væk fra Brøndby, selv om det er en god klub, og jeg elsker fansene. Men når jeg ikke spiller, må jeg væk, for spilletiden er det vigtigste. Min kontrakt løber ud, og jeg har mange muligheder, for der er stor interesse for mig, siger Ousman Jallow til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Ousman Jallow færdig i Brøndby til sommer

Hvor karrieren skal fortsætte for Ousman Jallow er stadig usikkert, men selv hælder han imod en kontrakt i et andet land, en anden liga. Måske allerede til vinter.

- Jeg tror helst, at jeg vil til et andet land. Men man ved aldrig, hvad der sker. Jeg vil gerne til en klub, der er god for mig, og hvor jeg kan få god hjælp af mine holdkammerater. Og ikke mindst masser af spilletid, for det er vigtigt for at få succes. Hvis der kommer et godt tilbud til vinter, så kan det godt være, at jeg vil skifte allerede der, siger Jallow.

Ousman Jallow kom til Brøndby i 2008.