1-0 Dimitris Emmanouilidis (43.)
2-0 Raul Albentosa (80.)

Kampens bedste:
Vejle Boldklub:
Vejle Boldklub var flere gange på hælene i opgøret, men det er en rigtig god målmand, man har fundet i Nathan Trott, og han leverede et par rigtigt gode og vigtige redninger i opgøret mod Silkeborg. Vejle leverede en god holdindsats, men især manden i kassen fortjener ros.

Også Thomas Gundelund fortjener at blive nævnt for en stærk præstation på højre wing back.

Silkeborg IF:
Det var præstationer på det jævne for Silkeborg-holdet, der skuffede i Vejle. Nuvel, to afslutninger på stangen, men alligevel ikke nogen stor præstation for Kent Nielsens mandskab, der er startet foråret med to nederlag i to kampe.

Nederlaget kan bestemt ikke lastes målmand Nicolai Larsen, der spillede en rigtig god kamp for midtjyderne. Han havde flere store redninger i kampen, og så plukkede han også et straffespark til sidst .

Kampens værste:
Da Tonni Adamsen startede sin karriere i Silkeborg IF, scorede han masser af mål på få minutter. Men siden han blev førstevalget i angrebet efter salget af Nicklas Helenius, er det galt for Tonni Adamsen.

Den ellers så teknisk stærke angriber laver gode ting i kampene, og mod Vejle havde han også nogle gode løb, men han er alt, alt for uskarp foran modstanderens mål. Adamsen, der mod VB lå som 10'er, er totalt blottet for selvtillid for tiden, og han træffer alle de forkerte beslutninger på banens sidste tredjedel.

Adamsen havde flere gange mulighed for at afslutte, men lavede i stedet en dårlig aflevering - værst var det i første halvleg, hvor han selv var helt fri og havde to muligheder - skyd selv eller spil bolden på tværs til Alexander Lind. Han valgte en defensiv løsning og afleverede bolden bag Lind, så det i stedet for et nemt mål blev til en clearing. Skidt kamp af Adamsen.

I anden halvleg havde han en rigtig god afslutning med højre, der tog stolpen og trillede på stregen, inden den gik ud til målspark. Symptomatisk for Tonni Adamsens sæson.

Kampens detalje:
Teknisk var det en sublim afslutning, da Dimitris Emmanouilidis sparkede Vejle Boldklub foran med 1-0 mod Silkeborg sidst i første halvleg. Men det var endnu bedre at se, hvordan scoringen tydeligt berørte grækeren - det var hans første scoring siden 2022, da han i januar 2023 blev korsbåndsskadet på en træningslejr - og der blev skreget følelser ud til publikum.