Video : Tipsbladet
Superliga

Jan Bech Andersen jubler: CV kan ikke holde ferie

Jan Bech Andersen er meget tilfreds med Brøndbys transfervindue.

Transfervinduet sluttede af med et brag på Vestegnen.

En dramatisk torsdag sluttede af med, at Brøndby IF sikrede sig det 19-årige stortalent Filip Bundgaard fra Randers FC for over 20 millioner kroner, og dermed har de blå-gule fået et stærkt kort til offensiven.

På sidelinjen fulgte Jan Bech Andersen slagets gang, og Brøndbys bestyrelsesformand er en glad mand her ved udgangen af transfervinduet.

- En lang dag og årets længste og mørkeste måned er nu efterfulgt af den første dag i vinterens sidste måned. Nu er transfervinduet jo ikke lukket i alle lande, så "CV" kan stadig ikke holde ferie, siger Jan Bech Andersen til Tipsbladet.

Dermed husker Brøndby-bossen på, at der potentielt kan ske flere afgange på Vestegnen, men flere nye spillere kommer der ikke til, og det er en tilfreds formand, der gør status.

- Målet var at holde sammen på kernen af truppen samt at tilføje spillere, der forstærker og stimulerer truppen og samtidig bidrage til den konkurrence, der allerede er i truppen. Det er en bonus, at vi asfalterer vejen yderligere til den fremtidige transfer-pipeline, så samlet set er vi i dag, når det officielle transfervindue er lukket, tilfredse.

- Nu glæder vi os til Atlantic Cup og den sidste forberedelse, inden en enormt spændende forårssæson, som indledes mod FC Midtjylland, hvor vi håber på et fyldt stadion, lyder det fra Jan Bech Andersen. 

Brøndby IF er på andenpladsen i Superligaen.