• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Claes

SL-profil om fremtiden: Folk har misforstået det

Foto: Lars Ronbog

Issam Jebali elsker at være på kontrakt i OB, men han lukker alligevel ikke døren for et skifte til sommer.

Af Lasse Claes

Man skal aldrig sige aldrig. 

Det ordsprog kender de fleste, og det bruger Issam Jebali, når han skal sætte nogle ord på sine tanker om fremtiden. 

Den 30-årige Superliga-stjerne er nemlig glad for at være en del af OB, men han afviser samtidig ikke et skifte allerede til sommer. 

Det fortæller Issam Jebali i et interview med Tipsbladet. 

- Jeg har tidligere sagt, at min dør altid er åben. Jeg må være forsigtig omkring, hvad jeg siger, fordi aviserne af og til bare tager overskriften, siger han og fortsætter: 

- Jeg kan lide at være her, og jeg er glad for at spille i OB, som er en stor klub. Men for mig som fodboldspiller er min dør altid åben for nye tilbud. Men det betyder ikke, at jeg løber ud og opsøger dem. 

Issam Jebali har været en del af førsteholdstruppen i Ådalen siden sommeren 2019. Parterne forlængede aftalen til 2024 i foråret 2021. 

Lige nu (tirsdag red.) har OB fuldt fokus på pokalfinalen mod FC Midtjylland torsdag eftermiddag på Brøndby Stadion. Derfor må eventuelle transfers vente til efter opgøret. 

- Der har været noget interesse fra andre klubber den seneste tid. Det var der også sidste år, hvor klubben fik nogle tilbud, men jeg går altid stille med det. Hvis der kommer flere tilbud, så vil klubben se på det. Og så tager vi det efter finalen, hvis der er noget interessant. 

Fynboernes nummer syv tilføjer i interviewet, at OB ligeledes har noget at skulle have sagt omkring et muligt skifte for Issam Jebali. 

- Men hvis vi vinder pokalen, og OB mener, det er på tide at få nogle penge for mig, er det fint med mig, men jeg har det også fint med at blive her. 

- Jeg sigter altid højere som spiller, så hvis tilbuddene kommer, vil jeg lytte. Og fodbold er forretning, men jeg er glad for at være her. 

Og så har den offensive OB-stjerne intet problem med at tale om sin fremtid, men han føler, at folk lidt har fået en forkert opfattelse. 

- Jeg er professionel og har to år tilbage af min kontrakt. Jeg forlængede den på et tidspunkt, fordi jeg gerne ville. Folk har misforstået mig, fordi jeg leder ikke efter en ny klub, men jeg afviser det heller ikke et skifte, hvis der kommer et tilbud, og klubben ligeledes finder det interessant. 

Issam Jebali har gang i en meget fornem sæson, hvor det er blevet til 10 mål og fem oplæg i Superligaen. 

Og OB-fansene kan måske se frem til mange flere sæsoner med Superliga-stjernen, selvom intet er sikkert i skrivende stund. 

- Jeg elsker fansene her, og jeg elsker OB. Jeg værdsætter at være her, og jeg kunne se mig selv slutte karrieren i OB. Men kommer der et tilbud fra eksempelvis en anden dansk klub, og hvis OB samtidig vil sælge mig, så vil jeg ikke afvise det, lyder det afsluttende fra Issam Jebali.