Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

- Jeg er ligeglad med, om det hedder FCM eller BIF

Toppen i Superligaen kan næsten ikke blive tættere, efter FC Midtjylland er gået på siden af FC København. Elias Jelert ved dog ikke, om "Ulvene" er FCK's største konkurrenter til guldet.

Tipsbladet på Frederiksberg

FC København har 33 point, FC Midtjylland har det samme efter fem ligasejre i træk, og Brøndby er to point efter.

Toppen i den danske Superliga er tæt - rigtig tæt, og for fodboldseere må det være en fornøjelse at suge dramaet til sig.

En fornøjelse er det dog ikke helt i FC København, som har inviteret særligt FC Midtjylland ind i guldvarmen igen efter et par pointtab i træk. Det er dog ikke sådan, at "Ulvene" nu er FC Københavns største konkurrenter til guldtronen. Det slog Elias Jelert fast på en kold formiddag overfor Tipsbladet og den skrevne presse.

- Det ved jeg ikke. Jeg fokuserer kun på os, og ser hvad vi kan få af point. Så er jeg lidt ligeglad med, om det hedder Midtjylland, Brøndby eller hvad det gør. Sådan er det.

- Selvfølgelig ville man gerne have været foran, det er klart. Det ser fint ud, og vi ligger oppe i toppen, så det er okay, svarer Jelert akkurat lige så køligt som temperaturen er det udenfor. 

FC København dummede sig i lørdags, hvor man tabte 2-1 til Viborg, selv om man på papiret burde have vundet ganske komfortabelt. Efterfølgende kan Jelert fortælle, at der er blevet sagt nogle ord i truppen, om hvad der skal forbedres. Spørgsmålet er så, hvad det er for nogle ord.

- Målene for eksempel, hvilke problemer det var, vi lavede der, og hvad vi skal lukke ned derfra. Med al respekt for Viborg så koster det nok lidt mere, hvis man laver en fejl mod Bayern, end det gjorde derovre. Så det var bare ikke godt nok, at vi lukkede de mål ind.

Der skal altså strammes op i FCK-forsvaret, inden man onsdag aften gæster Allianz Arena i München. Her møder FCK et tysk storhold, som ikke har tabt i 38 kampe i træk i Champions League-gruppespillet.