Superliga Kenneth Jensen

- Jeg er træt af overtændte, aggressive AGF'ere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AGF skal tænke godt og grundigt over, hvilket hold de ønsker at være, siger tv-ekspert Kenneth Emil Petersen.

Af Kenneth Jensen

De har ikke vundet i 13 Superliga-kampe i træk, men AGF kan alligevel glæde sig over, at man ikke rykker ud af dansk fodbolds bedste række, hvor Vejle Boldklub og SønderjyskE skal ned.

Men det er stort set også det eneste, der er at glæde sig over, og nu går den store selvransagelse i gang i klubben fra Århus, hvor cheftræneren meget vel kan blive udskiftet denne sommer, og hvor det også er forventet, at der kommer til at ske noget med spilletruppen.

Og ske noget i AGF, det skal der. Det mener i hvert fald tv-ekspert Kenneth Emil Petersen:

- Jeg synes, der skal rulle hoveder, siger han i Offside-studiet og forklarer senere:

- Jeg tænker, at AGF skal bruge penge på en 6'er. Jeg ved godt, det kommer til at koste Nicolai Poulsens plads, og han har været god for AGF, men de har brug for en, der kan tage temperaturen på kampen.

- Jeg er træt af at se overtændte, aggressive AGF'ere, der ikke aner, hvor de skal løbe hen. Jeg kommer til at tænke på sådan en Nicolai Stockholm-type, der kom til Nordsjælland på et tidspunkt og bare lå derinde roligt og dirigerede.

- Det er et kaos-hold, de sætter på banen hver eneste gang. Man kan ikke - som David Nielsen siger hver eneste gang - gå ud og angribe og ud og vise, man er til, og jeg ved ikke hvad. Der skal være en derinde, der bevarer roen. Dem har de bare mistet nogle stykker af.

- Jeg tænker også på sådan en som Bror Blume. Han var også en, der kunne holde i bolden, spille den rundt og var rolig. Han behøvede ikke brokke sig og fægte med armene i øst og vest. Sådan nogle typer bliver de nødt til at have nogle stykker af på banen.

Du kan høre hele vurderingen fra Kenneth Emil Petersen i videoen øverst - her kommer Ken Ilsø også med sit syn på situationen.