• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

- Jeg forstår ikke, hvorfor han er endt i Randers

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Randers-profilen Vito Hammershøy-Mistrati er imponeret over klubbens lejesvend Stephan Odey, der nærmest er for god til Randers.

Af Anders Dehn

I sin første Randers-tid har Stephen Odey gjort det mere end okay. Faktisk har angriberen imponeret holdkammeraten Vito Hammershøy-Mistrati så meget, at sidstnævnte ikke forstår, hvad Odey overhovedet laver i Randers.

Søndag var Odey igen på pletten, da han udlignede til 1-1 og dermed var afgørende for, at Randers vandt 2-1 over OB. Vito Hammershøy-Mistrati scorede i øvrigt sejrsmålet.

Det var Stephen Odeys sjette mål i otte kampe i alle turneringer for Randers FC. Efter kampen var Hammershøy-Mistrati fuld af beundring for sin holdkammerat, da han gav interview til Discovery+.

- Jeg ved ikke, hvad han laver i Randers, for at være helt ærlig. For han er helt vanvittigt god. Han er jo skolet i Afrika, men han ... Nogle gange, når man ser de afrikanske spillere, er de ikke så godt teknisk skolet, men man skulle tro, han havde været i Barcelona eller et eller andet. 

- Han har fuldstændig styr på alting teknisk. Du kan spille ham i brystet, du kan spille ham i fødderne, du kan spille ham, lige hvor det er, og så tager han den bare til sig, lægger den af og træffer de rigtige beslutninger hver gang. 

- Som jeg siger: Jeg forstår egentlig ikke, hvorfor han er endt her. Han har så også spillet i Genk, så selvfølgelig har han også et niveau, men det kan være, der også er andre gode i Genk.

23-årige Stephen Odey kom i 2019 til Genk fra FC Zürich, men har ikke fået sit gennembrud i den belgiske klub, hvor han kun er noteret for to mål. Det ene til gengæld mod Liverpool i Champions League.

Hele seneste sæson tilbragte Odey på leje hos Amiens i den franske Ligue 2, hvor han scorede 6 gange i 28 ligakampe.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020