Video : Tipsbladet
Superliga

- Jeg har ikke mange venner i Herning

Verdens Lækreste Superliga ser nærmere på en dramatisk runde, der bør på to gange uafgjort i toppen af Superligaen.

FC København udlignede til sidst i opgøret mod FC Midtjylland, og Brøndby IF måtte også nøjes med uafgjort i Aarhus, da AGF udlignede til sidst.

En dramatisk runde i Superligaen er forbi, og Verdens Lækreste Superliga går runden efter i sømmene. Vært Amanda Bodenhoff er denne gang i studiet med Benjamin Leander, programmets faste analytiker, samt Tipsbladets chefredaktør, Allan Olsen.

Her er der i særdeleshed fokus på den imponerende og spændende topkamp fra Herning, der var velspillende og endte 2-2.

Opgøret var også fuld af dramatik, da FC København til sidst i kampen fik tildelt et straffespark, da Joel Andersson sparkede op på foden af Lukas Lerager. Og straffesparket scorede Kevin Diks på.

Dagen derpå mener FCM-fan Thomas Schouv Jakobsen, at straffesparket var korrekt. Men han mener også, at situationen er helt sammenlignelig med det straffespark, som FCM fik i Aarhus for en uge siden.

- Jeg hæfter mig dog ved, at eksperterne i sidste uge syntes, det var helt på månen og nærmest en skandale, at der blev dømt straffespark til Cho i AGF. Jeg synes, de er sammenlignelige (de to straffespark, red.), og nu var det så helt åbentlyst, at der var straffespark - men det var der ikke i sidste uge. Og det kan man jo så tænke lidt over, siger han.

Og en af dem, han måske henvender sig til, er Benjamin Leander, som er tidligere dommer og en af dem, der mener, at der var straffespark i går til FCK og ikke straffespark til FCM for en uge siden.

- Jeg har ikke mange venner i Herning i forvejen, og ‎det kan godt være, jeg skyder mig selv i foden nu, men ‎jeg synes ikke, situationerne ligner.

- Dygtige Jan Carlsen, der også skr‎iver klummer i Tipsbladet, og er en fantastisk fodboldfaglig mand og ‎bedømmer, der også har haft mig mange gange, han skriver i sin ‎klumme, at det er under niveau, hvad ‎man kan forvente af et straffespark.

- Det i går, det er tæt på‎, at Lerager skal spille med træben, da han er ved at få sparket hælen af, ‎så den tror jeg, vi skal lade være. Selv om jeg anerkender, at Thomas siger, at straffesparket er rigtigt. Den skal han trods alt have, siger Benjamin Leander i programmet.

Se hele denne uges udgave af Verdens Lækreste Superliga i videoen øverst til denne artikel. Her skal panelet - som vanligt - også swipe på spillere.