Video : Tipsbladet
Superliga

- Jeg kan virkelig godt lide Albentosa, men...

Raul Albentosa kom igen i fokus i Vejles kamp mod AGF, og blandt andet undrer Uwe Rösler sig over, hvordan spanieren faldt i en duel med Mikael Anderson.

Mandagskampen mellem Vejle Boldklub og AGF blev en hårdtspillet og intens kamp, og den type kampe passer godt til vejlensernes spanske stopper Raul Albentosa. Og han formåede da også at komme i fokus.

Ikke mindst for en duel med århusianernes Mikael Anderson.

Efter godt 65 minutter afdriblede Mikael Anderson nemlig Albentosa, som i situationen faldt til jorden. En tackling, der blev takseret med et gult kort til AGF-spilleren, som derfor umiddelbart har karantæne i næste runde.

Men måske overspillede Albentosa en smule i situationen. Det indikerer Uwe Rösler i hvert fald i et interview med Viaplay efter kampen.

- Albentosa er en fantastisk spiller. Jeg må sige, at jeg har stor respekt for ham. Jeg kan virkelig godt lide ham. Men hvordan kan en kolossal spiller på 195 centimeter falde ned sådan? Som om han er blevet skudt i ansigtet, siger Uwe Rösler med et stort grin. 

Mikael Anderson selv siger til Viaplay, at han ikke kunne mærke den store kontakt i situationen, og siger også med et smil:

- Det er vel Albentosa i en nøddeskal, ikke? Det er fodbold. Sådan er det. Han spiller det godt, og jeg kan ikke se, om jeg rammer ham. Derfor kan jeg ikke sige mere end jeg kan nu.

Hos Viaplays ekspert Ken Ilsø var dommen over Albentosa hårdere.

- Jeg synes jo, at det er forfærdeligt at se på, den der måde at overspille situationen. Jeg er godt klar over, at engang i mellem er det en del af spillet. Nogle gange overspiller man visse seancer, men det der er jo decideret teatralsk. Det er teater på højt niveau, men det har ikke noget med fodbold at gøre, siger Ken Ilsø i nedtakten til kampen.

Se et interview med Mikael Anderson samt situationen i videoafspilleren øverst i artiklen.