- Jeg kunne ikke se mig selv i Brøndby
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

- Jeg kunne ikke se mig selv i Brøndby

Tochi Chukwuani slår fast, at der var stor interesse for ham, men midtbanemandens sportslige ambitioner vejer tungere end økonomisk bedre tilbud.

Tochi Chukwuani var det næste store produkt ud af FC Nordsjællands talentafdeling for år tilbage, men rejsen til stjernerne har ladet vente på sig.

Det er lige indtil nu, hvor den bomstærke midtbanemand sprudler i Lyngby BK. Sammen med resten af holdkammeraterne sikrede man sig sensationelt overlevelse i Superligaen i fjor, og i løbet af denne sæsons første syv kampe har man bare lagt på.

Det gælder også for 20-årige Tochi Chukwuani.

- Jeg føler, jeg står et rigtig godt sted lige nu. Min udvikling har også været rigtig fin. Det startede særligt efter juleferien med en række gode præstationer. Det var også en kombination af, at holdet gjorde det bedre som helhed. Det hele er gået op i en højere enhed, hvilket har hjulpet mig med at præstere endnu bedre. Siden har det bare taget fart, og i denne sæson er jeg fortsat, hvor jeg slap, siger Lyngby-spilleren til Tipsbladet.

Tochi Chukwuanis præstationer i foråret er heller ikke gået ubemærket hen, hvor fire klubber i løbet af sommeren viste interesse. Brøndby IF, Trabzonspor, Røde Stjerne og Le Havre var blandt bejlerne.

Og ifølge Tochi Chukwuani var det ikke helt ved siden af, at kvartetten var blandt hans mulige destinationer.

- Selvfølgelig var der noget om snakken. Interessen har været reel. Det er kæmpeklubber, og det er også noget, som jeg havde i mine overvejelser. Men der var ikke nogle af projekterne, som talte til mig.

- Jeg er i Lyngby lige nu, hvilket jeg er rigtig glad for. Det er også et rigtig fint projekt, som vi har gang i lige nu. Der er endnu mere plads til at lægge på, og jeg er bare glad for at være der sammen med mine holdkammerater og staben, som har hjulpet mig med min udvikling.

Hvorfor kunne du ikke se dig selv i et projekt som for eksempel Brøndbys?

- Jeg følte bare ikke, at det var det rigtige. Min mavefornemmelse var der ikke. Jeg føler, at projektet i Lyngby ville stille mig bedre. Så der er ikke så meget mere i det.

Klubber som Trabzonspor og Brøndby IF vil uden tvivl kunne tilbyde kontrakter, som ville pynte på Tochi Chukwuanis bankbog. Hos midtbanemanden vejede de sportslige ambitioner dog i denne omgang højest.

20-årige Tochi Chukwuani har spillet i Lyngby siden sidste sommer og har været med på hele rejsen i Superligaen, som man har indledt med bravur i denne sæson. Syv kampe og et mål har midtbanekrigeren leveret, mens man indtager ligaens ottendeplads.