Video : Tipsbladet
Superliga

- Jeg tror, FC Midtjylland bliver mester

I Verdens Lækreste Superliga er der fokus på guldkampen. Og analytiker Benjamin Leander tror på, at FC Midtjylland vinder guld.

Det ligger til Brøndby. En sejr til de blå-gule på søndag betyder, at det er Brøndby IF, der vinder det danske mesterskab - med mindre FCM vinder med syv mål mere end Brøndby, hvilket trods alt fremstår usandsynligt.

Dermed har BIF det i egne hænder, og det er et skadesplaget AGF-hold, der venter, mens FC Midtjylland får besøg af Silkeborg IF.

Aarhusianerne skal i aktion tirsdag aften mod FC København, inden at Uwe Röslers mandskab gæster Brøndby Stadion på søndag. 

Men det virker lidt som en formsag for Brøndby at vinde søndag mod AGF.

Alligevel spår Benjamin Leander en kæmpe overraskelse i guldkampen.

Det gør han i Tipsbladets program Verdens Lækreste Superliga.

Her er Amanda Bodenhoff vært, og med sig i studiet har hun tidligere topspiller David Boysen samt Benjamin Leander, der er tilbage, efter han for nogle programmer siden udvandrede i protest over Swiper Ligaen, og de sidste par gange har han så ikke kunnet deltage, fordi hans hustru skulle føde.

I programmet spår han som sagt en stor overraskelse, nemlig at Brøndby ikke kan gøre arbejdet færdigt i Superligaen.

- Jeg tror, FC Midtjylland bliver mester. Jeg kan ikke forestille mig et hold andet end AGF, der vil være i så oplagt partyspoiler-humør. De har tabt pokalfinalen, og nu optager vi, inden de spiller mod FCK, men under forudsætning af, at de taber i aften, tror jeg, de tager på Brøndby Stadion og siger "ved I hvad, det er pokalfinalenederlag og en femteplads, men vi kan i hvert fald ødelægge deres guldfest," siger Benjamin Leander og forklarer:

- Der er blevet spillet ni indbyrdes opgør mellem Jesper Sørensen og Uwe Rösler i Brøndby og AGF. Brøndby har vundet et af dem med mere end ét mål, og det var den, hvor Peacock-Farrell besluttede sig for at blive MMA-wrestler og rykke Kvistgaarden ned. Alle andre kampe har været med maks et mål. Det er mest sandsynligt, at Brøndby vinder. Men jeg tror, den bliver 1-1.

Du kan se hele programmet i videoen øverst til denne artikel - den tidligere Brøndby-spiller David Boysen er i øvrigt slet ikke enig.