Foto: IMAGO
Superliga

- Jeg var ikke helt enig i AaB's retning

Marti Cifuentes fortæller, at han havde et godt år som cheftræner i AaB, men til sidst var han ikke helt enig i den retning, klubben bevægede sig i.

Marti Cifuentes fik under et år som cheftræner i AaB.

I november 2021 forlod spanieren Aalborg at tage til Stockholm, hvor han blev tilbudt et job i Hammarby. Det passede ham fint - både jobbet i Sverige og det medfølgende farvel til AaB.

- Tidspunktet var helt klart det rette for mig. Jeg var ikke 100 procent enig i den retning, klubben gerne ville bevæge sig, men vi skiltes som venner, siger Marti Cifuentes til Tipsbladet og tilføjer:

- Det er desværre ikke gået så godt for AaB, siden jeg forlod klubben, men jeg ønsker dem alt det bestemt, og jeg håber, de rykker op. Jeg har et rigtig godt forhold til Oscar Hiljemark, og jeg er sikker på, han kan bringe AaB tilbage i Superligaen. 

Aktuelt står Marti Cifuentes i spidsen for Queens Park Rangers, og han har netop lokket Lucas Andersen fra Aalborg til London. Det havde næppe været muligt, hvis det ikke havde været for deres relation fra AaB, og det er en af mange positive ting, spanieren trods alt tager med sig fra Danmark. 

- Jeg havde en god tid i Danmark, og det var en stor udfordring for mig, da jeg kom til klubben. AaB lå dårligt i tabellen, og jeg vandt ikke en eneste af mine første seks kampe, så det var en svær start, men det blev heldigvis bedre.

- Min sidste periode i AaB bød på mange sejre, og man kunne virkelig fornemme den store opbakning, klubben har blandt fansene, siger Marti Cifuentes.

AaB rykkede sensationelt ud af Superligaen i sidste sæson, men nordjyderne har kurs mod en hurtig tilbagevenden til første klasse i dansk fodbold. AaB er på andenpladsen i NordicBet Ligaen-klubben ved vinterpausen med et solidt forspring på 10 point ned til Hobro IK på tredjepladsen.