• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Jeg vil blive i FCK - måske resten af karrieren

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Denis Vavro slår fast med syvtommersøm, at han vil blive i FC København, selv om lejeaftalen udløber til sommer.

Af Ole Hoffskov

Denis Vavro er ikke bare på et lille hyggevisit i den danske hovedstad. Den slovakiske midtstopper er kommet for at blive.

I januars transfervindue lejede FC København 25-årige Denis Vavro i Lazio, og siden hans ankomst har løverne vundet rub og stub i Superligaen og ikke indkasseret et eneste mål. Slovakken har sågar også bidraget offensivt med et drømmemål direkte på frispark mod Viborg FF.

Efter denne sæson udløber forsvarsspillerens lejeaftale med FC København, men slovakken gør det meget klart, at han ikke ønsker at bestille nogen flyttebil. Han har én gang prøvet at forlade FCK - det har han ikke nødvendigvis tænkt sig at gøre igen.

- Jeg vil blive i FC København. Lige nu fokuserer jeg på de sidste ni kampe i sæsonen, og når de er færdigspillet, vil jeg blive et eller to år – måske endda resten af min karriere – i FC København. Det er 100 procent sikkert, siger Denis Vavro til Tipsbladet.

Forsvarsspilleren har kontrakt med Lazio frem til sommeren 2024, men Serie A-klubben er bekendt med, hvad Denis Vavro ønsker for fremtiden.

- Jeg har gjort det klart over for Lazio, at jeg ikke ønsker at vende tilbage, men blive i FCK. Men jeg ved jo ikke, om FC København gerne vil beholde mig, siger Denis Vavro.

Er Lazio klar til at slippe dig?

- Det er et spørgsmål, du skal stille min agent. Han arbejder hårdt for mig hver dag. Lige nu fokuserer jeg på at vinde mesterskabet, og det er en kæmpe motivation for mig. Det er et trofæ, vi skal vinde til byen og til FCK-fansene. 

Denis Vavro fylder 26 år på søndag, hvor FC København møder FC Midtjylland i et opgør, der kan bringe hovedstadsklubben meget tæt på guldet. Før kampen har løverne et forspring på seks point.