Video : Tipsbladet
Superliga

Jelert stortrives, men: Kommer det rette tilbud...

FCK-kometen Elias Jelert sætter ord på fremtidsplanerne.

Elias Jelert er en af de varmeste Superliga-spillere i øjeblikket, og der er sket meget for den nykårede landsholdsback, siden han fik debut for FC København på udebane mod Sønderjyske tilbage i oktober 2021. 

37 førsteholdskampe senere er han på alles læber herhjemme, hvor han i øjeblikket nævnes som den bedste back i den danske Superliga. 

Derfor er det også nærliggende at høre hovedpersonen selv ind til fremtidsplanerne, for fortsætter udviklingskurven med at være så stejl, så kan der ikke gå længe, før Jelert sættes i forbindelse med et megaskifte ala det, backkollegaen Victor Kristiansen foretog sig i januar, da han blev solgt for et trecifret millionbeløb til Leicester.

- Det tænker jeg egentlig ikke rigtig over. Jeg tager bare næste kamp hver gang, og jeg er FCK-spiller, så der er intet der. Jeg er ekstremt glad her. Jeg stortrives, så der er ikke noget der. 

- Jeg har ikke sådan nogen horisont. Jeg er ekstremt glad her, og hvis det rette tilbud kommer, så kunne det måske være. Men jeg er ekstremt glad her, og hvis det sker, så sker det, fortæller Elias Jelert til Tipsbladet efter fredagens træningspas. 

Elias Jelert har gjort backpositionen til sin egen i FC København. Takket være offensivt og energisk spil har han bidraget med mål og assist i 2023, og selv Kasper Hjulmand talte beundringsværdigt om ham, da han udtog sit landshold tidligere på ugen.

Hjulmand er nemlig vild med, hvordan Jelert fortolker backpositionen. 

I FC København er de også klar over, at de har en ny juvel tilknyttet. Ganske forståeligt var cheftræner Jacob Neestrup ikke bleg for at sige, at han synes, at Elias Jelert skal fortsætte i FC København i noget tid endnu, da Tipsbladet fik en kommentar fra den unge FCK-træner.

-  Alle gode spillere har godt af at være et godt sted, og det synes jeg FC København er, lyder Neestrups kortfattede kommentar. 

Elias Jelert scorede i sidste weekend sit første mål i FCK-trøjen, da han bragede 4-1-målet ind mod AC Horsens.