• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Jens Jønsson forlænger med AGF

Jens Jønsson forlænger med AGF

AGF og Jens Jønsson er blevet enige om at forlænge kontrakten.

Af Torsten Kjems Hansen
Efter meget lang tids spekulation har Jens Jønsson forlænget sin kontrakt med AGF med yderligere et år, så aftalen løber frem til sommeren 2017.
 
- Det er et stærkt signal, at Jens har valgt at forlænge sin aftale, og at han på den måde tydeligt tilkendegiver, at han tror på det, vi er i gang med i AGF. Jeg har haft en positiv dialog med Jens i lang tid, og fremfor alt her i januar har han tydeligt signaleret, at han gerne vil blive i klubben. Kontraktforlængelsen har egentlig også været på plads i en uge, men vi har valgt først at melde den ud nu, siger sportschef Jens Andersson.
 
Cheftræner Glen Riddersholm glæder sig over, at forlængelsen er i hus.
 
- Jeg har fået et meget positivt indtryk af Jens, og vi glæder os over, at han kan se det samme perspektiv i AGF, som vi kan se i ham som fodboldspiller. Han er fra vores egen talentudvikling, og det betyder meget for os, at vi har nogle kulturbærere i klubben, som kan være med til at hjælpe AGF mod lysere tider. Jens er en spiller, som stadigvæk har nogle ting at lære, men jeg er sikker på, at det samarbejde, vi i fællesskab skal have, vil gavne ham i hans fremtidige udvikling. Når der på et tidspunkt er en udenlandsk klub, der kalder på ham, vil han være bedre rustet til den udfordring, siger Glen Riddersholm.
 
Jens Jønssons beslutning bunder blandt andet i, at Glen Riddersholm er kommet til som træner, hvilket har givet udsigt til spilletid på den midtbane, han helst vil spille på i forhold til pladsen i forsvaret, som Morten Wieghorst oftest brugte ham på.
 
- Jeg synes, det ser rigtig spændende ud med ny trænerstab og nyt setup. Det vil jeg gerne være en del af, og jeg vil gerne være med til at spille AGF længere op i tabellen. Samtidig har det også været alfa og omega for mig, at jeg er tiltænkt en plads på midten. Mine ambitioner om at komme til en udenlandsk klub er stadig intakte. Det satser jeg også på at komme på et tidspunkt, og det er helt op til mig selv. Hvis jeg leverer godt for AGF, får jeg også muligheden på et tidspunkt, siger Jens Jønsson.
 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020