• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Jens Jønsson: Væk fra AGF hvis jeg skal spille forsvar

Jens Jønsson: Væk fra AGF hvis jeg skal spille forsvar

AGF'eren Jens Jønsson har med kontraktudløb til sommer mulighed for at tale med andre klubber fra årsskiftet - en mulighed han har tænkt sig at benytte.

Af Torsten Kjems Hansen
Under Morten Wieghorst kommando blev AGF'eren Jens Jønsson oftest brugt i det centrale forsvar, selv om han selv aldrig har lagt skjul på, at han opfatter sig selv som midtbanespiller.
 
Utilfredsheden har været luftet af flere omgange, men lige lidt har det hjulpet. Nu er er Morten Wieghorst dog fortid i AGF og ind er kommet mestertræneren Glen Riddersholm. Men om Jens Jønsson overhovedet kommet til at spille under Riddersholm er langt fra sikkert.
 
Kontrakten med AGF udløber til sommer, hvilket betyder, at Jønsson fra 1. januar kan tale frit med andre klubber om kontrakt gældende fra næste sæson. 
 
Da Riddersholm blev ansat slog han fast, at der var flere spillere, han gerne ville tale fremtid med inden ferien. En af dem var Kim Aabech og en anden oplagt ville være Jens Jønsson, men den samtale har ikke fundet sted. 
 
I stedet afventer den 22-årige profil udspil fra både AGF og andre klubber, efter at 2015 bliver til 2016. Men om Jønsson overhovedet har lyst til at blive i AGF afhænger også en del af, hvilke planer Glen Ridderholm eventuelt har med ham.
 
- Det kommer an på, hvor han vil bruge mig, og hvor han ser mig. Hvis han ser mig som forsvarsspiller, så kan det godt være, at jeg må finde noget nyt. Ellers skal det være under nogle helt andre vilkår, end det har været. Jeg går stærkt ud fra, at jeg skal snakke med ham, såfremt jeg skal blive i AGF, men jeg holder alt åbent, siger Jens Jønsson til jp.dk.
 
Her fortæller han også, at han har overladt arbejdet med kontraktudspil til sin agent, der både taler med AGF men også afventer andre klubbers interesse. 
 
​ 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020