Dansker-selvmål i italiensk målfest

Dansk landsholdsspiller sendte uheldigt bolden i eget net, da Udinese mødte Sampdoria og Mikkel Damsgaard.

Jens Stryger Larsen spillede en uheldig rolle, da Udinese søndag eftermiddag var oppe imod Sampdoria og Mikkel Damsgaard i Serie A.

Den danske landsholdsback kom til at sende bolden i eget og var på den måde medvirkende til, at Udinese måtte nøjes med 3-3.

Selvmålet kom efter 24 minutter, da Udinese ellers var foran 1-0.

Antonio Candreva sendte bolden på stolpen, og da den røg ud i feltet igen, nåede Jens Stryger Larsen ikke at fjerne foden, og så lå bolden pludselig i målet.

Hos Sampdoria var Mikkel Damsgaard på banen frem til 73. minut efter en kamp, hvor han ikke var involveret i nogen af målene.

Udinese lykkedes med at slå tilbage efter Jens Stryger Larsens selvmål. Beto bragte klubben i front med 2-1 inden pausefløjt, men i anden halvleg blev kampen vendt på hovedet.

Kort efter pausen scorede rutinerede Fabio Quagliarella for Sampdoria på straffespark, og efter 69 minutter sendte Antonio Candreva et sandt drømmemål i kassen.

På kanten af feltet i højre side af banen tog han chancen for næsen af en passiv Jens Stryger Larsen, og langskuddet sejlede hele vejen op i modsatte hjørne.

Udinese trykkede hårdt på i slutfasen, og efter 84 minutter gav det bingo. Fernando Forestieri scorede kampens sidste mål og bragte balance i regnskabet.

Tidligere søndag var Andreas Skov Olsens Bologna oppe imod Lazio og snuppede en 3-0-sejr. Danskeren spillede ikke et sekund.

I toppen af tabellen hentede Napoli en 2-1-sejr over Fiorentina efter at have været nede 0-1. Klubben konsoliderede dermed sin position som førerhold i Serie A.

Hovedstadsklubben Roma slog Empoli med 2-0 og er placeret på fjerdepladsen i tabellen.

Verona slog Spezia med 4-0.