• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Jesper Lindstrøm havde kostet meget mere i FCK

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

VIDEO: Jesper Lindstrøm havde formentlig kostet tæt på 100 millioner kroner i sommer, hvis han havde spillet for FC København eller FC Midtjylland.

Af Tipsbladet.dk

Det er ikke kun parcelhuse, der er dyrere på Frederiksberg end på Vestegnen. Det samme gælder fodboldspillere, og Jesper Lindstrøm er et godt eksempel, mener Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen.

Den danske landsholdsspiller blev i sommer solgt fra Brøndby IF til Eintracht Frankfurt, og de danske mestre indkasserede 52 millioner kroner på fanfavoritten, der dermed blev et af de største salg i Brøndbys historie.

Han havde dog kostet endnu mere, hvis han havde optrådt for FC København eller FC Midtjylland. Formentlig i omegnen af 100 millioner kroner. 

- Det har ikke noget med at være retfærdig eller lige at gøre. Det handler om klubbernes navn. FC København, FC Midtjylland og FC Nordsjælland har slået fast over for udlandet, at det er dem, man skal komme til, hvis man skal have kvalitetsspillere i Danmark, siger Troels Bager Thøgersen. 

Du kan se hele analysen fra Tipsbladets chefredaktør i videoen i toppen af artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020