• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League /ritzau/

Jesper Lindstrøm: Jeg var ved at besvime 20 gange!

Foto: Getty Images

Jesper Lindstrøm havde svært ved at se straffesparkskonkurrencen fra bænken, da hans hold vandt Europa League.

Af /ritzau/

- Det er fuldstændig sindssygt.

Sådan lød ordene fra danske Jesper Lindstrøm til TV 2, efter han havde været med til at vinde Europa League-finalen med Eintracht Frankfurt.

Han blev udskiftet undervejs, og fra bænken så han den straffesparkskonkurrence, der måtte til, før sejren over skotske Rangers var i hus:

- Jeg har aldrig været så nervøs i hele mit liv, jo i mesterskabskampen med Brøndby.

- Jeg så ikke noget af straffesparkskonkurrencen, for jeg var ved at besvime 20 gange undervejs. Det var så nervepirrende og fuldstændig sindssygt, siger Jesper Lindstrøm til TV 2.

Han føler det vildt at være 22 år og stå som vinder af Europa League i sin første sæson i udlandet, og han priser sig lykkelig for, at han netop nåede at blive kampklar efter en skadespause.

- Om jeg skulle have spillet med et ben, havde jeg gjort det. Jeg er nok ikke på 100 procent, men jeg bidder det i mig. Jeg kan løbe og sparke, og jeg er fucking glad for, at jeg kunne spille, siger han.

I den ordinære spilletid havde offensivspilleren et par brugbare muligheder og var meget tæt på scoring med et afrettet skud.

- Det havde været sjovere at få en kasse eller to, men når vi står her med pokalen, er jeg ligeglad. Det har altid handlet om holdet for mig. Så længe vi vinder, er jeg glad, siger Jesper Lindstrøm til TV 2.

Den ordinære spilletid sluttede 1-1.

/ritzau/