Foto: IMAGO
Superliga

Jesper Sørensen klarmelder Brøndby-profiler

Når rækkens tophold gæster Odense, er det muligvis med et par profiler tilbage i startopstillingen.

BRØNDBY (Tipsbladet): De vandt med 1-0 hjemme over FC Midtjylland i søndags, selv om de blev reduceret til 10 mand allerede i første halvleg, og nu skal Brøndby IF så forsøge at forsvare den førsteplads, man sikrede sig med sejren.

Måske derfor var træner Jesper Sørensen i fint humør, da han tog imod pressen efter onsdagens træning. Måske var det, fordi han kunne klarmelde to profiler, der ikke spillede opgøret mod FC Midtjylland.

De to er midtstopper Frederik Alves Ibsen samt angriber Mathias Kvistgaarden.

- Det ser sådan ud, og de har mere eller mindre trænet med hele ugen. Kvistgaarden trænede lidt mindre med i mandags, men nu har jeg en større hovedpine, siger Jesper Sørensen med et stort smil til den fremmødte presse, heriblandt altså Tipsbladet.

At han har gode spillere til rådighed, er da også svært at klage over.

Brøndby IF styrkede truppen med Filip Bundgaard i januar og har efterhånden en del dygtige spillere at vælge imellem. 

- Jeg skal ikke brokke mig over, at vi har en stærk trup. Nu havde vi nogle spillere ude senest i en svær kamp, men alligevel så vi et stærkt hold, og nu kommer der så stærke spillere tilbage, lyder det.

Brøndby IF er dog uden Henrik Heggheim til kampen mod OB, efter han fik rødt kort mod FC Midtjylland.

Og Christian Cappis og nyindkøbet Vanlerberghe er heller ikke klar.

Men ellers råder Jesper Sørensen over en fit trup, hvortil Kevin Tshiembe også er med, da han har overstået sin karantæne.