Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby kan juble: Mathias Kvistgaarden er tilbage

Sean Klaiber er ikke med mod FCN, men det er de to andre profiler Kvistgaarden og Vanlerberghe.

BRØNDBY STADION (Tipsbladet): Jesper Sørensen har udtaget både Mathias Kvistgaarden og Jordi Vanlerberghe til onsdagens kamp mod FC Nordsjælland.

Til gengæld er backprofilen Sean Klaiber ikke med efter det slag, han fik mod knæet i derbyopgøret mod FC København søndag. 

Det har Brøndbys cheftræner netop fortalt til pressen på Brøndby Stadion.

- Klaiber har en mindre knæskade, der holder ham ude i morgen, og så må vi se, hvordan det kommer til at bære sig af fremad, siger Jesper Sørensen og kommer så med de gode nyheder for Brøndbys fans:

- Vanlerberghe er klar til at spille. Han skulle bare ryste hovedet. De skulle lige på plads, lyder det med et grin fra cheftræneren.

Han tilføjer:

- Det er klart, at han er blevet testet med det, man skal, og det har været positivt, så vi har meldt ham klar, forsikrer Jesper Sørensen om, efter at belgieren så noget groggy ud søndag og måtte lade sig udskifte.

Og der er altså mere positivt nyt fra Vestegnen før opgøret mod FC Nordsjælland, for stjernespilleren Mathias Kvistgaarden trænede fuldt med og:

- Kvistgaarden er med i truppen i morgen. Han er klar. Det er gået bedre end forventet, så han er med i truppen i morgen, siger Jesper Sørensen, som dog ikke ville røbe, om angriberen starter inde eller ej.

- Det må I se i morgen, det er vel også okay, at I har noget spænding til gode.