• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Jess Thorup beder om tålmodighed med nyindkøb

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Superliga-klubben FC København har ikke fået meget ud af Luther Singh indtil videre, men man håber på, det kommer snart.

Af Kenneth Jensen

FC København skuffede fælt i pokalturneringen onsdag, hvor man røg ud til NordicBet Liga-klubben Nykøbing FC, og selv om der var skiftet meget i truppen, var sydafrikanske Luther Singh end ikke med i truppen.

Og nu forklarer Jess Thorup til bold.dk lidt om, hvad der foregår med Luther Singh.

Sydafrikaneren var i stedet på træningsbanen onsdag, som FC København oplyste til tipsbladet.dk, og det kommer i kølvandet på, at han først vendte retur til FC København for en uge siden, efter han under den seneste landskampstermin i længere tid var strandet i Sydafrika på grund af pasproblemer.

Til bold.dk beder Jess Thorup om tålmodighed i forhold til Singh, der blev købt i Braga og senest spillede kamp sidst i august for FCK.

- Nu har han været med tilbage i træning igen, og han har vist det, som vi har scoutet ham på. Han er god en mod en i det offensive, har noget x-faktor og det glæder vi os alle til at se på vores hold.

- Men det er jo ikke en troldmand eller noget tryllestøv, vi lige putter ud over det hele, som gør, at det hele er løst, fordi han kommer på banen, siger Jess Thorup til bold.dk.

Luther Singh, 24 år, har indtil videre bare spillet 29 minutter for FC København.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020