• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Efter pokalfadæse: Her er Jess Thorups reaktion

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jess Thorup sætter ord på onsdagens pokalnedtur over for fck.dk.

Af Victor Risager

FC København røg sensationelt ud af pokalturneringen til Nykøbing FC onsdag aften, og ovenpå den skuffelse tager cheftræner Jess Thorup ansvaret på sine skuldre som følge af de mange udskiftninger på holdet.

I forhold til weekendens kamp var der kun tre spillere, der fik genvalg: Nicolai Boilesen, Lukas Lerager og Pep Biel. Derudover var startopstillinger udgjort af spillere, der ikke normalt starter inde for københavnerne.

- Det er ene og alene mit ansvar, at vi skiftede otte mand i dag, men jeg havde en god fornemmelse af det, inden vi tog herned, siger Jess Thorup til FC Københavns hjemmeside og fortsætter:

- Selvfølgelig vidste vi godt, at Nykøbing ikke er et hold, man bare lige kører over, og de skal også have stor cadeau for deres indsats i dag, men når det er sagt, så vi var simpelthen pivringe. Vi fik slet ikke sat os igennem fra start, og så forærede vi dem tidligt i kampen to mål, og så blev det bare svært derfra, for når vi præsterer som vi gjorde, så er der ikke den store forskel på toppen af Superligaen og midten af 1. division.

Især var han skuffet over relationerne blandt de reserver, der fik chancen, hvilket blandt andet fik ham til at skifte Pierre Bengtsson og Rasmus Højlund ud efter 26 minutter.

- Der var slet ikke de relationer i holdet, som jeg havde forventet, og det var også derfor, vi skiftede to mand både i løbet af 1. halvleg og i pausen og også for at bringe noget ny energi i holdet, siger han og tilføjer også:

- Det er sindssygt skuffende, for meget af det vi har bygget op gennem de første 15 kampe som ubesejrede, det har vi smidt væk med vores præstationer i dag og i søndags.

Se kampens mål i videoen øverst i artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020