Video : Tipsbladet
Superliga

Joker: Måske bliver jeg en god skuespiller

Raul Albentosa tager bladet fra munden, efter han har fået lidt hug for at overdramatisere mod AGF mandag aften.

Er der én Superliga-spiller, som man må sige deler vandene, så er det nok Vejle-stopperen Raul Albentosa. 

Med sin imponerende fysik og prægtige manke er han altid en spiller, som man lægger mærke til. Men det kan både være på godt og ondt, og i mandagens nulløsning mellem Vejle og AGF var det primært for det sidstnævnte. 

Her skulle Albentosa nok ikke gå ind på diverse AGF-fora efter kampen, for han var ikke den mest populære mand i Aarhus og omegn mandag aften. Her fik han AGF'ernes blod i kog, da han på dramatisk vis faldt til jorden med hænderne for ansigtet efter et "sammenstød" med Mikael Anderson, som ikke alle mener var så dramatisk, som det så ud. Situationen kostede islændingen en advarsel og karantæne til næste kamp, og efterfølgende har AGF appelleret advarslen.

Situationen kan ses i afspilleren over artiklen.

Raul Albentosa tager dog det hele i stiv arm, og efter kampen havde han også overskud til at lave sjov med anklagerne om, hvorvidt han spiller for meget på situationerne. Det gør han på sin private Instagram-profil, hvor han har lagt en "story" op med sit ben, der havde nogle mærker efter nogle knopper fra en støvle. Sandsynligvis fra duellen med Gift Links hvor han fik skrabet AGF'erens knopper fra støvlen ned af låret. 

Her skriver Albentosa, at han måske bør overveje at blive skuespiller efterfulgt af en emoji, der græder af grin.

- Jeg er passioneret, når det kommer til fodbold. Jeg lever for følelser, og de her ar motiverer mig endnu mere. De er dedikeret til dem, der synes, jeg er en god skuespiller. Det vil jeg tænke over - måske er jeg god til det, skriver Albentosa til sit opslag. 

Se opslaget herunder:

Raul Albentosa scorede ikke mange pluspoint hos SpilXpertens analytiker og tidligere dommer, Benjamin Leander, der var ude med riven efter hans teatralske opførsel mod AGF. Læs Leanders kritik af spanieren her.