Video : Tipsbladet
Superliga

Jores Okore forlænger kontrakten med AaB

Jores Okore har forlænget sin kontrakt med AaB og bliver dermed i den nordjyske klub.

Der var nok mange, der havde regnet med, at Jores Okore ville forlade AaB i kølvandet på den forgangne sæson, men den 28-årige midtstopper har stadig arbejde at gøre i Nordjylland.

AaB oplyser tirsdag formiddag, at Jores Okore har forlænget sin kontrakt med et år, så han også trækker i den bolsjestribede trøje i den kommende sæson. 

Jores Okores tidligere aftale udløb ved udgangen af juli, så midtstopperen har haft nogle uger som klubløs, men nu er han altså tilbage på lønningslisten i AaB.

Læs også:AaB-keeper er med i svensk bruttotrup før storkampe

- Når Jores Okore rammer sit topniveau, så er der ikke mange forsvarsspillere i 3F Superligaen, der kan måle sig med ham, og i den seneste, langstrakte halvsæson er Jores virkelig gået forrest på banen med sine præstationer både til træning og kamp, siger AaB’s sportschef Inge André Olsen og fortsætter:

- Han har formået at have fokus og har samtidig på banen – sammen med Rasmus Thelander – været en dygtig læremester for eksempelvis fremstormende Mathias Ross, og i det perspektiv har det været naturligt for os at forlænge samarbejdet – i første omgang med et år.

Hovedpersonen selv ser frem til at fortsætte karrieren i AaB.

Læs også:FC Midtjylland henter Michael Silberbauer hjem til Danmark

- AaB er en fantastisk klub med god holdånd, hvor alle støtter hinanden og er på en fælles mission, samtidig med at det føles som at være en del af en stor familie. Derudover har jeg også på det personlige plan mærket klubbens opbakning, hvilket virkelig har betydet meget for mig, siger Jores Okore.

- Jeg synes, vi fik sluttet den forgangne sæson med momentum, og der er meget at bygge videre på, hvilket jeg gerne vil være en del af. Vi var især stærke i den sidste del af Mesterskabsspillet, men vi er langt fra tilfredse og er sultne efter at markere os endnu mere i det store billede.

Jores Okore står noteret for 101 kampe for AaB.

Læs også:Lyngby i vild målfest i første test inden den nye sæson

Læs også:Superliga-klubberne håber på lempelser: Ellers kan det koste fyringer

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub