• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

OB har i denne uge haft besøg af B93'eren Bassel Zakaria Jradi. Den 18-årige kantspiller har fået smag for niveauet i Superligaen og håber på et skifte i løbet af 2012.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Bassel Zakaria Jradi var i mandags med på OB's reservehold i en kamp mod Fredericia. Tirsdag og onsdag trænede han med OB's førstehold og leverede et godt indtryk. Til daglig spiller Jradi i 2. divisionsklubben B93, men han føler, at han faldt fint ind i træningen med OB's stjerner.

- Det var en stor oplevelse for mig at træne med i OB. Det var fedt at prøve mig af på et højere niveau, og jeg føler, det gik fint. Jeg har fået at vide, at jeg har gjort et godt indtryk, og at de vil holde øje med mig. Men jeg tænker ikke på OB lige nu. Jeg tænker på at spille efteråret færdigt med B93, og så må vi se, siger Bassel Zakaria Jradi til tipsbladet.dk.

B93-sportschef Frank Nielsen sagde den anden dag til tipsbladet.dk, at Jradis talent er så stort, at han i løbet af 2012 skal videre i karrieren. Det er den 18-årige venstre kant-spiller enig i.

- Jeg har det på samme måde som ham, men jeg er stadig glad og tilfreds i B93. De er gode til at udvikle mig, og jeg føler stadig, jeg lærer noget. Jeg håber, at næste skridt for mig er Superligaen, selv om jeg heller ikke vil afvise klubber i toppen af 1. division, siger han.

I OB blev han for et par dage genforenet med Bashkim Kadrii, der tog skiftet fra B93 til OB for lidt over et år siden. Kadrii er blevet etableret Superliga-spiller, og han har fået debut på A-landsholdet. Jradi ønsker at opnå de samme ting som Kadrii, men sammenligningen med den to år ældre OB'er giver han ikke meget for.

- Bashkim er en flink fyr, og han har hjulpet mig i
dagene i Odense. Vi så landskamp sammen og var også ude at spise sammen en aften. Sammenligningen med ham lægger selvfølgelig et pres på mig, men faktisk er vi to vidt forskellige spillere, selv om vi spiller samme plads. De ting han har nået er også en drøm for mig. Ikke fordi Bashkim har nået det, men fordi jeg altid har drømt om at komme til en Superliga-klub og blive god nok til landsholdet, understreger Jradi.

Bassel Zakaria Jradi har spillet 13 unglandskampe for Danmark.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020