Video : Tipsbladet
Serie A

Skuffet over manglende handling i racismesag

Napolis Juan Jesus er skuffet over, at det italienske fodboldforbund ikke har taget affære mod Acerbi.

Napolis midtstopper Juan Jesus er "skuffet" over, at Italiens Fodboldforbund (FIGC) ikke vil tage affære mod Inters Francesco Acerbi, som ifølge Jesus har udtalt sig racistisk mod ham.

Det siger han i en udtalelse fra Napoli.

- Selv om jeg respekterer beslutningen, har jeg svært ved at forstå den, og jeg er meget bitter over den, siger han.

Jesus nedtonede i første omgang hændelsen, som fandt sted, da Napoli og Inter spillede 1-1 17. marts i Milano.

Han præciserede ikke, hvad det var, Acerbi angiveligt havde sagt, men fortalte, at spilleren havde sagt undskyld på banen umiddelbart efter.

Nu siger han imidlertid i udtalelsen fra Napoli, at hans forsonende strategi øjensynligt ikke har haft den ønskede effekt.

- Jeg er enormt skuffet over udfaldet af denne alvorlige sag, hvor det eneste, jeg var skyldig i, var at håndtere det som en gentleman ved at undgå at forstyrre en vigtig kamp med alt det postyr, som det ville have forårsaget fans, i håbet om at min attitude havde fået respekt, siger Jesus.

Han siger, at han frygter, at FIGC's håndtering af sagen kan få uønskede konsekvenser.

- Jeg forventede ikke denne her beslutning, som jeg frygter - men håber, jeg tager fejl om - skaber en uheldig præcedens, der retfærdiggør en vis opførsel, siger han.

36-årige Acerbi risikerede udelukkelse i ti kampe i Italiens bedste række, Serie A.

En sådan straf havde betydet, at han ikke kunne spille resten af sæsonen. Inter ligger på førstepladsen med 14 point ned til nærmeste udfordrer, bysbørnene fra Milan.

/ritzau/AFP