• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Jubel i Sønderjylland: Superliga-topscorer forlænger

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-topscorer har forlænget med SønderjyskE, fremgår det af klubbens hjemmeside.

Af Kenneth Jensen

Han har scoret seks gange i Superligaen indtil videre, og nu har SønderjyskE føjet et år til aftalen med Superliga-topscorer Haji Wright.

Amerikaneren er godt nok skadet lige for tiden, men det har altså ikke afholdt SønderjyskE fra at skrive en ny aftale med Wright, der ganske givet sikrer angriberen en lønforhøjelse og altså et år mere på den kontrakt, der nu løber til sommeren 2023.

- Haji Wright har taget Sønderjylland og hele 3F Superligaen med storm, siden han kom hertil i sommer. Han har fået vist, at han er en vanvittig afslutter med en notorisk målnæse, og derfor er vi også hurtigt blevet overbeviste om, at vi gerne ville forlænge med ham. Derfor er det meget glædeligt, at vi nu har ham helt frem til sommeren 2023.

Læs også:Nedtur for Sønderjyske: Klubbens målmaskine skadet

- Vi var bevidste om hans store potentiale, men vi er alligevel overrasket over, at han så hurtigt har vist sin høje klasse. Han kom jo med et fysisk efterslæb, da den hollandske liga lukkede tidligt ned på grund af corona, men det er også bare en cadeau til ham selv og trænerteamet, der har lavet et godt stykke arbejde med at gøre ham hurtigere klar, end vi havde håbet på.

- Han har leveret flot, men han kan blive endnu vildere, når han kommer til at spille mere. Der er stadig nogle relationer, der ikke sidder helt i skabet, og der er nogle andre ting, der skal skærpes endnu mere, så jeg forventer, at han kun bliver bedre på sigt, når han får spillet og trænet endnu mere sammen med sine holdkammerater og får lyttet endnu mere til trænernes visioner for ham og spillet, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

Angriberen er glad for den nye aftale.

Læs også:SønderjyskE vil offentliggøre "spændende nyhed" 16. november

- Vi har fået en god start på sæsonen, og det har hjulpet mig til at komme godt i gang i ligaen. Hele holdet arbejder hårdt til træning og i kamp, og vi har gjort det godt sammen hidtil. Jeg har det godt her i SønderjyskE, starten har været god, og jeg er glad for, at vi nu har fået et ekstra år på kontrakten. Jeg håber, at jeg fortsat kan være med til at hjælpe holdet, siger Haji Wright.

Med den nye aftale ligger det i kortene, at SønderjyskE enten allerede til sommer eller om halvandet år sælger angriberen for et pænt millionbeløb. Indtil videre har 22-årige Haji Wright i hvert fald leveret stærke præstationer.

SønderjyskE fører Superligaen og møder OB i weekenden.

Læs også:Dyr pokalsejr for SønderjyskE: Topscoreren er blevet skadet

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby-profil er ene mand i front

Læs også:SønderjyskE-chef vil se mere fra Superliga-topscorer

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

LIVE: Vejle i front!

Både OB og Vejle har stærkt brug for en sejr i grundspillets tredje sidste spillerunde - følg med i kampen her.

Mere Superliga

Fokus