• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Jubler over BIF-helt: Nu har han prøvet 150 gange

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Morten Frendrup er ikke nogen flittig målscorer, men søndag stod han bag er både flot og vigtigt mål.

Af Anders Dehn

Det er over tre et halvt år, siden Morten Frendrup debuterede for Brøndby IF, og indtil søndag havde han endnu ikke scoret i Superligaen. Det tætteste, han har været på, har været, når han har ramt hjørneflaget, siger hans træner til Ekstra Bladet.

Niels Frederiksen driller efter derbysejren over FC København Frendrup, der scorede til 1-0 på et flot mål. Selv om det måske også var på tide, at han kom på måltavlen, fokuserer cheftræneren på det positive.

- Nu har han prøvet 150 gange uden at score. Det tætteste Frendrup har været på at score, har været, når han har ramt hjørneflaget.

- Frendrup skal roses for, han bliver ved. På den position, han spiller, skal han ind i feltet og afslutte. Og det lykkedes heldigvis mod FCK, siger Niels Frederiksen ifølge Ekstra Bladet.

De 150 må være et overslag på Morten Frendrups antal afslutninger. Midtbanemanden har nemlig "kun" spillet 84 kampe for klubben. Før i går havde han udelukkende scoret en enkelt gang i pokalturneringen. Det var mod BK Marienlyst i 2018.

Til gengæld var søndagens scoring en, som Frendrup næppe glemmer foreløbig: Dels var det mod FC København, dels skete det lige foran den endetribune, hvor Brøndbys stemningsskabende fans står.

Se målet her og hør Frendrup sætte flere ord på kampen i videoen i toppen af denne artikel.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020