Foto: Getty Images
Superliga

Kårer efterårets transfer: Som sendt fra himlen

Viaplay-eksperterne Francis Dickoh og Peter Sørensen sætter navn på efterårets bedste køb i Superligaen.

Talrige store profiler blevet hentet af Superliga-klubberne i sommer, men det er ikke gået dem alle lige godt her i løbet af efteråret.

Spørger man de to Viaplay-eksperter Francis Dickoh og Peter Sørensen, er der særligt to, der rager frem foran resten af flokken. 

- Jeg vil pege på Elias Achouri. Det er enormt svært at komme fra en lille klub til en stor klub og have så stor indflydelse på FC Københavns offensiv, som han har haft. Han har været den mest iøjnefaldende af FC Københavns mange dygtige offensivspillere. Han er den, der laver flest chancer. Han har været fremragende. Han skulle afløse en af de store stjerner i FCK (Mohamed Daramy, red.), og det har han virkelig formået, fortæller Dickoh til Viaplay. 

Viaplay-kollega Peter Sørensens valg falder på en af rivalernes nye ansigter, nemlig Jacob Rasmussen. 

- Som et trængt hold, som Brøndby jo var, kom han som sendt fra himlen. Han løste det kæmpe problem, de havde, ved den her venstre stopperposition. Det sejlede, uanset hvem der spillede, og han kom ind som den rette spiller til den position. Lige præcis efter han trådte ind på Brøndbys hold, så faldt brikkerne på plads, fortæller Sørensen til Viaplay. 

Brøndby og FCK ligger i skrivende stund på henholdsvis anden- og tredjepladsen i Superligaen. 

"Løverne" har et enkelt point op til deres rivaler fra Vestegnen.

Du kan se hele Peter Sørensen og Francis Dickohs vurdering i videoafspilleren øverst.