Video : Tipsbladet
Superliga

Kåret til Årets Spiller: Vil være et flot punktum

Filip Djukic er stolt over at blive kåret som Årets Spiller i Hvidovre IF, men målmanden er i disse dage ved at finde en afklaring på sin fremtid, da han har kontraktudløb og har modtaget henvendelser fra en håndfuld Superliga-klubber.

Det blev blot til en enkelt sæson i Superligaen for Hvidovre IF, men en af vestegnsklubbens største profiler kan alligevel ende med stadig at spille i Danmarks bedste række efter sommerferien. 

Filip Djukic har nemlig vist sig særdeles godt frem i denne sæson, selvom den 24-årige målmand indkasserede hele 45 mål i de 25 Superliga-kampe, han spillede. De stærke præstationer i Superligaen resulterede blandt andet i, at Hvidovre-profilen i efteråret fik landsholdsdebut for Montenegro i en EM-kvalifikationskamp. 

I Viaplay-programmet 'Outsiderne' har Filip Djukic fortalt, at han har fået henvendelser fra fire interesserede Superliga-klubber, men efter weekendens 0-0-kamp mod Lyngby Boldklub kunne den eftertragtede målmand ikke sige, om kampen var hans sidste i Hvidovre-trøjen. 

- Det kan jeg ikke svare på. Det ved jeg ikke, ærligt talt, lød det fra Djukic, der stadig er i tæt dialog med sportschef Peter Lassen. 

- Vi har en fin dialog, og jeg har slet ikke afvist eller sagt nej overfor klubben. Det vigtigste for mig er, at jeg får truffet den rigtige beslutning. For mig er det vigtigt at have den rigtige mavefornemmelse. Så der skal jeg lige mærke efter, og det er lidt svært at gøre midt under sæsonen, hvor pulsen er høj. Nu får jeg det lige på afstand i de næste par dage, hvor jeg skal på ferie med kæresten, og så mærker jeg efter der.

I pausen af kampen mod Lyngby fik Filip Djukic overrakt en gavekurv af Peter Lassen som symbol på, at målmanden er årets spiller i Hvidovre IF. 

- Hvis det her var min sidste kamp, så er jeg da utroligt stolt over at slutte af som Årets Spiller i klubben. På den måde vil det være et flot punktum, men som sagt er der absolutet intet, der er sikkert endnu, lød det fra Filip Djukic. 

Peter Lassen gav efter kampen udtryk for, at han kan være nervøs for, at Filip Djukic risikerer at ende på bænken, hvis keeperen tager til en anden Superliga-klub. Selv understreger Djukic dog, at han vil være meget påpasselig med sin beslutning om fremtiden. 

- Spilletid spiller selvfølgelig en rolle, og jeg er stadig forholdsvis ung for en keeper, og jeg har spillet fast stort hele karrieren, så det er klart, at jeg heller ikke har tænkt mig at sætte min karriere på pause nogle steder, lød det afslutningsvist fra Filip Djukic. 

Filip Djukic' kontrakt med Hvidovre udløber efter denne sæson, så målmanden kan skifte til en anden klub på en fri transfer, hvis han ønsker det.