Video : Tipsbladet
Superliga

Kæmpe ros: Han er Superligaens bedste spiller

Ifølge Discovery-ekspert Mikkel Bischoff har Yuito Suzuki kurs mod på at blive Forårets Profil i Superligaen. Japaneren er i hvert fald rækkens bedste spiller lige nu, vurderer Discovery-eksperten.

Yuito Suzuki er faktisk højrebenet, men det var ikke til at se i søndagens Superliga-brag mellem Brøndby IF og FC Midtjylland. 

Her hamrede Suzuki nemlig to drøn i netmaskerne med venstrebenet, og japanerens evne til at bruge begge ben er noget, der virkelig imponerer Discovery-ekspert Mikkel Bischoff. 

- Det er vildt. Man kan slet ikke se forskel. Én ting er, at han sparker den ind med venstre to gange på meget, meget flot vis, men der er også den måde, som han fører bolden frem på. Han dribler næsten altid med det ben, der er væk fra modstanderen.

- Så man kan se, at han ikke bare i sparketeknisk henseende bruger begge ben lige meget. Det er meget imponerende. Så det er en spiller, som kommer i høj kurs, hvis han kan fortsætte det her niveau, lyder det fra Mikkel Bischoff. 

Ifølge Discovery-eksperten er det svært at overdrive Yuito Suzukis betydning lige nu. 

- Han er helt afgørende for Brøndby i øjeblikket. Han har fuldstændigt overtaget Vallys' rolle som den mest afgørende offensivspiller, som Brøndby har.

- Det er jo også ærgerligt for Brøndby, at Kvistgaarden har været ude, for Suzuki har skullet overtage Vallys' rolle i forhold til at være den afgørende spiller i offensiven, og samtidig har han også skullet overtage Kvistgaardens rolle, fordi Kvistgaarden har været ude med et par forskellige skader og nu er ude resten af foråret.

- Så han har en meget vigtig rolle og lige i øjeblikket vil jeg sige, at Suzuki er den bedste spiller i Superligaen. Og hvis han fortsætter på det her niveau, så bliver han også den bedste spiller i foråret, lyder det fra Mikkel Bischoff. 

Yuito Suzuki har i foråret scoret seks mål i ni Superliga-kampe. Kun Mohammed Fuseini, der har nettet otte gange for Randers FC, har været mere målfarlig i foråret. 

Loading Poll...