Video : Tipsbladet
Superliga

Kæmpe scoop - har store SL-klubber sovet i timen?

Vi er klar med dommen efter opgøret mellem Vejle Boldklub og Randers FC.

Vejle Boldklub - Randers FC 1-2 (0-1)
0-1 Daniel Høegh (18.)
0-2 Mohammed Fuseini (57.)
1-2 German Onugkha (66.)

Kampens bedste:
Vejle Boldklub:
Det er bare, som om Vejle Boldklub ikke kan, når det gælder allermest. De havde muligheden for at gå over stregen med en sejr, men præstationen var ikke specielt god mod Randers FC, og så endte det altså med et nederlag.

Bedste mand på en lunken eftermiddag var midtstopper Oliver Provstgaard, der især i opstilsfasen var stærk og satte flere angreb i gang med gode afleveringer frem i banen.

Randers FC:
Har de store klubber i Superligaen sovet i timen? For det første er det utroligt, at Randers FC fik fingrene i angriber Mohammed Fuseini, der bestemt har niveau til at spille for en endnu bedre klub i Danmark.

For det andet har Randers også fundet guld med Tammer Bany. Han er rigtig god! Den bare 20-årige angriber har godt nok sit første Superliga-mål til gode, men han leverer så mange gode ting i opspilsfasen, at man ikke kan andet end tro, at han får en stor karriere.

Også Mads Enggård var godt spillende, men prisen går til Bany.

Kampens værste:
Der var nok at vælge imellem fra Vejle Boldklub, men venstre back Miiko Albornoz var overmatchet i det meste af opgøret. Samtidig var hans dødbolde slet ikke på vanlig høje standard, så han blev taget ud efter en time.

Kampens detalje:
Det kunne være, da Mads Enggård viste mere vilje end Vejles midtbanespillere, vandt bolden og driblede et par mand, inden han spillede Mohammed Fuseini fri til afslutning. Han scorede da også til 2-0.

Kampens detajle kunne også være, da Miiko Albornoz leverede et elendigt hjørnespark efter en halv time, hvor han bare spillede bolden fladt ind til nærmeste Randers-spiller. Altså hvad sker der? Pivelendigt. På det efterfølgende hjørnespark var han fjernet fra sparkertjansen.