Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Kæmper om SL-angriber: Falder i god jord hos dem

Foto: Lars Rønbøg/Getty Image

Hvis enten Celtic eller Rangers sikrer sig Superliga-angriberen for næsen af deres rival, så vil det være en stor sejr for klubbens fans ifølge journalist Peter O'Rourke.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Der har været gang i svingdøren hos Randers FC, hvor man har sagt farvel til Simon Piesinger, Vito Hammershøy-Mistrati og Vincent Onovo.

Tosin Kehinde skal også skydes afsted denne sommer, og så er der angiveligt rift om Stephen Odey. Det kunne allnigeriasoccer.net fortælle for ganske nyligt. Kronjyderne kunne heller ikke afvise den påståede interesse fra de skotske rivaler.

- De [Rangers og Celtic, red.] er i hvert fald ikke så konkrete, at jeg har et tilbud på bordet derfra, sagde sportsdirektør i Randers FC Søren Pedersen dengang til bold.dk.

Siden har der været stille omkring Stephen Odey og hans skotske flirt. Rangers er også sat i forbindelse med en kroatisk angriber, som FC København også skulle være lune på, men skotterne har allerede sendt et bud afsted ifølge Vital Rangers.

Det tyder i hvert fald på, at Rangers er på angriberjagt, og ender det med at blive Stephen Odey, som de henter for næsen af deres rivaler, så vil det være en stor sejr, siger den tidligere Sky Sports journalist Peter O'Rourke til GiveMeSport.

- Det vil altid falde i god jord hos fansene, tror jeg, hvis Rangers er i stand til at slå Celtic i kampen om et fælles transfermål.

- De har åbenlyst gjort deres hjemmearbejde på spilleren, og det ser ud til, at både Rangers og Celtic er interesseret i ham.

Det er ikke kun på transferfronten, at de to skotske storklubber er i kamp. 107 ud af 126 skotske mesterskaber er fordelt mellem Celtic og Rangers, og her vil en mulig tilgang af Odey give Rangers en fordel.

- Jeg tror, at hvis Rangers vinder kampen om ham, så giver det dem et løft forud for den nye sæson, siger Peter O'Rourke.

Stephen Odey, 24 år, har været i Randers FC siden sidste sommer, hvor han kom til på en lejeaftale. Den er siden blevet vekslet til en permanent en af slagsen. Det er blevet til 13 mål i denne sæson for nigerianeren.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.