Video : Tipsbladet
Superliga

Kan ikke forestille sig Brøndby betaler så meget

Mange i Brøndby drømmer nok om at købe Patrick Pentz permanent, men er vi oppe i en skala lige under de 20 millioner kroner, tror ekspert Kenneth Emil Petersen ikke, at det kommer til at ske.

Det er ikke mange i Brøndby, som i dag savner Mads Hermansen, og det er egentlig ret vildt at tænke på, hvis man spoler tiden tilbage til sidste sommer.

Her var man nemlig længe om at afløse den danske landsholdsmålmand, og målmandsjagten lod længe til at gå i vasken. Indtil Carsten V. Jensen lejede Patrick Pentz i Bayer Leverkusen.

Det er alle i Brøndby nok særdeles tilfredse med den dag i dag. Østrigeren har været fremragende mellem stolperne, og det er ikke længe siden, at man kunne høre Brøndby-fansene råber "four more years" fra Sydsiden efter hans fantomkamp i forårsåbneren mod FC Midtjylland.

Der har været meldinger om en købsoption på 18 millioner kroner, men det er noget, som Carsten V. Jensen tidligere har afvist. Han har dog ikke afvist, at enderne kan mødes. Det er dog tvivlsomt, om Brøndby vil punge ud med så stort et beløb. Det vurderer Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen, som dog er yderst imponeret over målmanden.

- Jeg har svært ved at forestille mig, at de smider så mange penge efter Pentz. Omend han har været fantastisk for Brøndby. Han har virkelig været god. Selv om han ikke har den største højde, så er hans sikkerhed når han går ud af feltet, hans pointgivende redninger... Jeg synes, han har været rigtig, rigtig stærk.

- Det hjælper jo lidt på det måske, at der står en hel endetribune og råber fire år mere til Pentz, og der er måske lidt at forhandle om med prisen. Det er jo tit sådan, at man sætter en pris, og så når vi når hen imod at forhandle, så kan man godt få presset den ned.

Sikkert er det, at Brøndby i hvert fald ikke har noget målmandsproblem, så længe Pentz spiller. Så det er bestemt ikke utænkeligt, at 'CV' sætter sig ved forhandlingsbordet og sørger for "four more years".

Patrick Pentz er den målmand, som har holdt nullet flest gange i denne sæson med otte af slagsen.

Se hele snakken om Pentz i afspilleren over artiklen.