Kan lave vild handel: En kæmpe bombe i Superligaen
Foto: Getty Images
Superliga

Kan lave vild handel: En kæmpe bombe i Superligaen

En potentiel bombe kan snart springe i Superligaen.

En vild transfer kan være undervejs i Superligaen.

Lyngby-træner Freyr Alexandersson har åbnet for at hente den tidligere Everton-spiller Gylfi Sigurdsson til klubben, og trods hans fremskredne alder ville det være et kæmpe navn at få til Danmark. Det siger Mikkel Bischoff til Discovery+.

- Ja, han er blevet 33 år. Det skal vi selvfølgelig have med omkring ham, men det er et vanvittigt niveau. Det er en af de allerstørste islandske spillere. Der er måske ham og Eidur Gudjohnsen, som i hvert fald i nyere tid er de to bedste spillere, der har været på Island.

- Et vanvittigt niveau. På dødbolde er han god, han er kreativ, og han er en spiller, som, selvom han har været en kæmpe stjerne for Island, var en af dem, som tog allermest fra i forhold til at løbe. Han spillede på en tomandsmidtbane på det tidspunkt, hvor de var allerbedst, og hvor han lavede en kæmpe del defensivt arbejde.

- Og så er det også en spiller, som igennem sin karriere - blandt andre til Everton - er blevet solgt for over 400 millioner kroner. Han leverede ikke helt på samme niveau, efter han kom dertil, men det er en spiller, som ville løfte Lyngby og Superligaen, og som ville glide ind i et miljø, hvor han vil være tryg, og hvor han højst sandsynligt vil have det rigtig godt. Det er måske det, han har brug for.

Særligt Sigurdssons gode forhold til Freyr Alexandersson kan ende med at spille en afgørende rolle.

- Ja, og så er der andre islændinge, som han kan hygge sig med. Finnbogason, som jo har taget lidt samme rejse, men som jo overhovedet ikke er i nærheden af at være lige så højt profileret. Det der ville være en kæmpe bombe i Superligaen.

Gylfi Sigurdsson har en fortid i klubber som Hoffenheim, Swansea, Tottenham og Everton.