Superliga Kenneth Jensen

- Kan sagtens ske, de køber Bardghji til vinter

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Roony Bardghjis første kamp i FC København var så lovende, at ekspert ikke vil afvise, at han kan blive solgt allerede til vinter.

Af Kenneth Jensen

Han er kun 16 år, men Roony Bardghji er allerede nu en stjerne i svøb for FC København.

Det 16-årige supertalent var så lovende i sin debut mod AGF, at det er svært ikke at se ham få genvalg, når FCK om en uge gæster Aalborg og AaB.

Svenskeren viste fine en mod en-kvaliteter og var god på bolden, ligesom han satte medspillerne i scene. Samtidig var han ikke bange for at tage fat defensivt, og præstationen var så lovende, at Mikkel Bischoff fra Discovery tror, det kan ende med et salg snart, hvis Bardghji fortsætter i de sidste kampe i efteråret.

- Planen er, at han skal blive der (FCK) og udvikle sig, og så er planen, at han skal skydes afsted som Daramy, når han får et lille gennembrud i Superligaen. Hvis han spiller godt og med alderen kunne det da sagtens ske, at Dortmund eller en anden klub køber ham til vinter.

- De er alle vilde efter ham, når han i den alder kan træde ind og ligne en, som har spillet på det her niveau længe. Han var ikke bange ofr at modtage bolde, han var ikke bange for at udfordre, og han var ikke bange for at sætte sig igennem i nærkampene. Det gør man altså normalt ikke som 16-årig, siger Mikkel Bischoff om det svenske supertalent.

Hvis FC København allerede til vinter skal sælge den 16-årige svensker, bliver det formentlig ikke billigt.

Tidligere har klubber som Chelsea været interesseret i Roony Bardghji.

Se eksperternes vurdering af Roony Bardghjis præstation i videoafspilleren øverst.