En svær mand at bedømme. Havde ikke meget at se til, men holdt alligevel ikke buret rent. Var dog aldeles chanceløs ved scoringen.

Hævede sit niveau i 2. halvleg efter en 1. halvleg på det jævne.

Fik vasket den islandske VM-skuffelse af sig med en fin præstation i midterforsvaret. Var bedre end sin makker Olof Mellberg.

Er en bedre mand for FC København i kampe mod Galatasaray og Juventus, end han er mod de mindre hold i Superligaen. Slap ikke heldigt fra alle sine aktioner.

Kom i gode overlap og slog flere gode indlæg ind mod de to angribere.

Thomas Delaney - 3 bolde

Gjorde det godt i maskinrummet på midtbanen, men manglede at bidrage mere rent offensivt.

Youssef Toutouh - 5 bolde

Afløste en karantæneramt Claudemir og gjorde atter god reklame for sig selv med flere gode aktioner. Elegante pasninger og et flot mål. Enormt spændende spiller.

Rurik Gislason - 3 bolde

Det er sjældent, at den islandske landsholdsspiller er anonym i en kamp, men det var han i dette tilfælde ude på sin højre kant. Udskiftet efter 71 minutter.

Nicolai Jørgensen - 2 bolde

Var en sand skygge af sit normale jeg og lavede den ene fejlaflevering efter den anden. FC Københavns dårligste denne søndag.

Igor Vetokele - 5 bolde

To mål og en assist. Sådan skal det gøres, når man er angriber. Udskiftet efter 67 minutter

Cesar Santin - 3 bolde

Den mest scorende spiller i FC Københavns historie skulle blot bruge 38 sekunder på at føje endnu et mål til samlingen. Derudover var brasilianeren temmelig anonym. Udskiftet efter 65 minutter.

Michael Peskovic - 1 bold

Indkasserde fire mål og var meget medskyldig i FC Københavns tredje fuldtræffer. Viborg fik ikke meget hjælp på målmandsposten i dag.

Nicholas Gotfredsen - 3 bolde

Godkendt præstation på højre back - havde fint styr på Nicolai Jørgensen.

Andreas Hagen - 3 bolde

Har bidt sig fast i Viborgs startopstilling og var en af de bedre Viborg-spillere.

Mikkel Rask - 2 bolde

Kæmpe fejl ved scoringen til 3-1 og vil formentlig allerhelst glemme kampen så hurtigt som muligt.

Babajide Ogunbiyi - 2 bolde

Sejlede fuldstændig i Viborgs midterforsvar. Dårlig indsats.

Lucas Jensen - 3 bolde

Lå fremme i angrebet sammen med Thomas Dalgaard, men var ikke farlig i ret mange situationer.

Jonas Thorsen - 2 bolde

En af mange usynlige Viborg-spillere. Udskiftet efter 83 minutter.

Marcel Rømer - 2 bolde

Mange fejlafleveringer og ikke den store trussel for FCK-defensiven. Var lige ved at forære Youssef Toutouh en scoring.

Simon Nagel - 3 bolde

Fin assist til Thomas Dalgaard, men var meget op og ned. Udskiftet efter 80 minutter.