• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Kasper Hjulmand melder FC Nordsjælland ud af medaljekampen

Kasper Hjulmand melder FC Nordsjælland ud af medaljekampen
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Man skal ikke regne med at se FC Nordsjælland kæmpe med om medaljer til foråret. Holdet har ifølge træne Kasper Hjulmand for meget arbejde foran sig

Af Mikkel Sloth

I sidste sæson sluttede FC Nordsjælland på en imponerende tredjeplads foran de mangedobbelte mestre fra FC København. Men den placering skal folk i Farum ikke forvente gentager sig i denne sæson. 

Holdet ligger i øjblikket placeret på en noget mere ydmyg 8. plads, og har blot scoret et enkelt mål i de seneste fem udekampe. Senest blev det blot 0-0 på udebane mod OB. Ikke ligefrem medaljepræstationer, og det ved træner Kasper Hjulmand godt. Derfor afskriver han ifølge Ritzau også muligheden for at gentage sidste sæsons flotte præstation.

- Det vil være fuldstændigt urealistisk at forvente. Hvis man skal se objektivt på vores trup, er der ingen tvivl om, at der er potentiale. Men jeg synes, det ville være meget at forvente, at vi skal kunne gøre os gældende i medaljestriden.

Ifølge Kasper Hjulmand skal det unge FCN-hold bruge efteråret på at sammentømre holdet, så spillerne lærer hinanden bedre at kende på banen, og kan udfører den offensive og aggressive spillestil, som længe har kendetegnet klubben. 

Målet er stadig top seks, og det mener Kasper Hjulmand absolut, holdet har talent og kvalitet til. Holdets største problem er ifølge cheftræneren i stedet mangel på erfaring.

Næste mulighed for at få mere Superligaerfaring for de unge tigre er lørdag d. 15. september, når Randers FC kommer på besøg på Right to Dream Park i Farum.