• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Kent N. dybt imponeret: Mest effektive nogensinde!

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Silkeborgs målkonge har taget Superligaen og Kent Nielsen med storm.

Af Jacob Quvang

Alexander Linds drømmesæson bliver bare bedre og bedre. 

Søndag var han på pletten for syvende kamp i streg, da han to gange hakkede bolden i kassen mod Viborg.

En imponerende bedrift af den tidligere så skadesplagede angriber, der for alvor har fundet melodien. Hele ni sæsonscoringer står han allerede noteret for, og alt, hvad han rører ved, går nærmest i mål i øjeblikket.

Det har Kent Nielsen også lagt mærke til, og han er ikke bange for at sige, at Alexander Lind er den mest effektive angriber, der nogensinde har spillet under ham - og Kent Nielsen har altså haft en del til rådighed.

- Hvis du sætter dig ned og kigger på, hvad der er af afslutninger, så er det meget, meget høj effektivitetsprocent, han ligger på. Så han er den mest effektive, jeg nogensinde har haft, siger Kent Nielsen til Viaplay.

Tidligere har angriberen været ramt af alvorlige skader, hvorfor gennembruddet først er kommet nu. Kent Nielsen kan da også godt se, hvad Lind har bygget på i denne sæson.

- Han har fået robusthed ind omkring nogle ting, der gør, at han slider for, at tingene skal falde hans vej. Det er rigtig, rigtig godt gået, og vi skal nok hjælpe ham med at nyde øjeblikket og nok også med at få øje på, hvad vi skal arbejde videre med.

Den rutinerede cheftræner vil ikke spå om, hvor langt Lind kan drive det, for fodboldhistorikken har vist utallige eksempler på spillere i lignende scoringsstimer, som er gået i stå.

Se hele interviewet med Kent Nielsen i afspilleren over artiklen.