Video : Tipsbladet
Superliga

Kent Nielsen: Det motiverer os mod Brøndby

Man skal ikke være i tvivl om, hvorvidt Silkeborg er motiverede mandag eftermiddag.

Silkeborg har sådan set gjort deres i denne sæson, da de først sikrede sig en plads i mesterskabsspillet, og siden sikrede sig et trofæ, da de vandt pokalturneringen. Alligevel kan Silkeborg-cheftræner Kent Nielsen godt finde noget, der kan hjælpe på motivationen mod Brøndby 2. pinsedag.

Det fortæller han før kampen på Discovery+.

- Det, der har været helt fantastisk for os, det er jo først og fremmest, at vi er med i top-6. Hvis man kigger på de fem andre, så hører de naturligt hjemme, og det gør vi så ikke. Men der er enorm motivation for en klub som SIF og vores hold til at kunne præstere hele tiden, og det er også det, som jeg synes, at vi har været gode til, siger han og fortsætter:

- Jeg synes, at vi har spillet tætte opgør. Når vi starter i dag mod Brøndby, så er dine forventer, at Brøndby er klart bedre end os, og sådan har det været i mange kampe. Det er naturligt, at man ser sådan på det, men vi har jo også på Brøndby Stadion været i stand til at gøre det til et lige opgør, lyder det fra Kent Nielsen.

Det er noget af det, som han tror på, at de vil være i stand til i løbet af mandagens kamp.

- Også selvom vi i anførselstegn ikke har noget at spille for. Den sidste hjemmekamp i en sæson, som jo er blevet en monstersæson for os, der vil man gerne slutte ordentligt af. Det finder man også lidt motivation i, fortæller han og tilføjer:

- Men fyldt stadion og god stemning - og et hold der kommer med meget - så skal vi nok også præstere godt, fastslår Kent Nielsen.

Brøndby er før kampen to point efter FC Midtjylland i toppen af Superligaen.