• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Michel Wikkelsø Davidsen

Kent Nielsen spår AaB-guldfugl til stor liga

Kent Nielsen spår AaB-guldfugl til stor liga
Illustration

AaB-træneren er allerede nu meget imponeret af Nicolaj Thomsen, og der mangler ikke meget, før han er klar til næste skridt.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Kent Nielsen har gjort Nicolaj Thomsen til fast starter på AaB's tophold. Her har den unge nordjyde vist sig at kunne være en afgørende faktor stort set med det samme, og det er ikke tilfældigt.

- Han har jo alt det, som man efterspørger omkring en moderne fodboldspiller i topfodbold. Et stort løbepensum og en fin teknik. Han kan indgå i spillet, og det næste han skal arbejde på er så at blive mere målfarlig og også mere kreerende i det offensive spil, siger Kent Nielsen til Nordjyske.

Bliver Nicolaj Thomsen mere scorende og tilføjer endnu flere målgivende pasninger, så er der da også store muligheder for, at Kent Nielsen ikke får lov at arbejde med ham i mange år fremover.

- Han er en meget talentfuld Superliga-spiller og kan han blive ved at bygge på, så har han muligheden for at komme til en stærkere liga, siger AaB-træneren.

Det er blevet til 30 Superliga-starter i det forgangne år, og allerede nu har han indfriet de forventninger, som Kent Nielsen havde til den centrale midtbanespiller, der dog mest agerer på kanten.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020