Kent Nielsen til Falk: Gør som Kusk og bliv
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
Superliga

Kent Nielsen til Falk: Gør som Kusk og bliv

Kent Nielsen mener, at Rasmus Falk bør blive i OB endnu en sæson.

Offensivspilleren Rasmus Falk er OB's varmeste salgsemne denne sommer. 

Fynboen har spillet en stabil og god sæson i den stribede trøje, og lige nu fører han sig frem med det danske U/21-landshold, hvor han blandt scorede til 1-0 i tirsdagens afgørende gruppekamp mod Serbien. 

Interessen er derfor stor for Falk i andre klubber, men spørger man OB's nye cheftræner Kent Nielsen, bør Rasmus Falk blive i OB. 

- Ja, selvfølgelig. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvorfor han skulle skifte, siger Kent Nielsen til tipsbladet.dk med et smil.

I en mere alvorlig tone mener Kent Nielsen, at Rasmus Falk vil have godt af at tage endnu en sæon i Odense. Han sammenligner situationen med Kasper Kusk, der også var ombejlet i flere transfervinduer som AaB-spiller inden han skiftede i sommeren 2014.

- Rasmus er fynbo og spiller godt, men vi må tage den derfra, hvis han bliver fristet. Rasmus havde et stærkt forår, og der er noget interesse, men jeg er ikke i tvivl om, at han kan udvikle sig – også i OB. Sådan var det også med Kusk i AaB. Efter hans første sæson, hvor han var god, ville folk have, at han skulle sælges, men han blev et år mere i AaB og blev dansk mester, siger Kent Nielsen.

Rasmus Falk har kontraktudløb i sommeren 2016, og han vil derfor være gratis til næste sæson, hvis han bliver i klubben. Til gengæld er det sandsynligt, at OB vil tilbyde Falk en kontraktforlængelse med en markant lønforhøjelse, så man sikrer, at offensivspilleren kan blive i klubben i noget tid endnu og samtidig blive solgt med en pæn fortjeneste. 

OB's sportsdirektør Jesper Hansen udtalte onsdag til tipsbladet.dk, at der er interesse for Rasmus Falk, og at han mener, at offensivspilleren bør skifte til en udenlandsk klub på et tidspunkt.