Superliga Oliver Okstrøm

Klar FCK-kritik: De er som en doven, fed hanløve

Foto: Getty Images

Per Winds fyring fortæller alt om, hvad der er galt i FC København, fortæller TV3 Sport-reporteren.

Af Oliver Okstrøm

1. oktober afslørede tipsbladet.dk, at FC København havde besluttet at fyre både Per Wind og Mikael Antonsson. En lille uge efter meldte københavnerklubben selv ud, at det var korrekt.

Hele håndteringen af sagen er ikke noget, som TV3 Sport-reporteren Daniel Ortved er imponeret over. Det gør han klart i programmet 'Til Citat'.

- Det er jo en kæmpe historie, fordi det er en lille personalesag, som fortæller alt om, hvad der er galt i FC København. FC København er blevet en doven, fed hanløve i zoologisk have, der glemmer at tænke sig om, fortæller reporteren.

Dernæst kommer han ind på, at FCK skal finde den umage, som der er behov for.

- Jeg synes, at det er så ulige FC København at have så lidt klasse, som de viser i den her situation. Kommunikation er bare så hamrende vigtigt, og jeg kan ikke forstå, at FC København negligerer det på den måde med så stor en person både internt og om historien om FCK, som den ældre Wind er, fastslår Ortved.

Samtidig er der også klar FCK-kritik fra kollegaerne Jon Pagh og David Kroner i udsendelsen, som man kan se i videoen øverst i artiklen.

Parken-formand Allan Agerholm har senest taget ansvaret for fyringen af Wind og Antonsson. Læs mere om det her.