Foto: Angel Martinez
Champions League

Ærlig Jürgen Klopp: Så skal man præstere bedre

Liverpool tabte ganske enkelt til et bedre mandskab mod Real Madrid, erkender Jürgen Klopp.

- Det rigtige hold gik videre. Hvis man vil levere et mirakel, skal man præstere bedre.

Det var konklusionen fra Liverpool-træner Jürgen Klopp over for Viaplay, efter at hans hold med 0-1 på Bernabeu onsdag røg ud af Champions League med samlet 2-6.

Efter den vanvittige første kamp på Anfield, hvor Real Madrid ændrede 0-2 til sejr på 5-2, skulle der noget ekstraordinært til, hvis englænderne skulle gå videre til kvartfinalerne.

Men Jürgen Klopp erkender, at det aldrig var i nærheden af at ske.

- Real Madrid var gode i aften (onsdag, red.) og havde styr på kampen. Vores præstation var ikke til et mirakel, og Alisson måtte endda lave to fantastiske redninger, for at vi ikke kom bagud tidligere, siger Klopp.

Sidste år nåede Liverpool hele vejen til Champions League-finalen. Ved den lejlighed stod Real Madrid også i vejen for Klopp og co., der blev slået med 1-0.

Den tyske træner mener, at Real Madrid med sin erfaring altid er en kandidat til at vinde turneringen, men han ser også andre, der står med gode muligheder.

- Der er flere stærke hold, men vil man vinde, skal man kunne slå Real Madrid og Manchester City i hvert fald, lyder det fra Klopp til Viaplay.

Karim Benzema stod for kampens enlige mål onsdag. Det blev sat ind med lidt over ti minutter tilbage af kampen.

/ritzau/