Video : Tipsbladet
Europa League

Chokeret Klopp: Jeg kunne ikke genkende os

Liverpool spillede dårligt og fortjente at tabe, siger Klopp om torsdagens mindre ydmygelse på eget græs.

Liverpools manager, Jürgen Klopp, kalder torsdagens 0-3 nederlag til Atalanta for "et lavpunkt" i Liverpools sæson.

- Det var en rigtig dårlig kamp, siger Klopp ifølge nyhedsbureauet dpa.

Nederlaget udspillede sig på Anfield, da Atalanta tog sejren i Europa Leagues kvartfinale. Italienerne har dermed det ene ben i semifinalen før næste uges returkamp.

- Vi startede godt ud, rigtig godt, men fortsatte ikke sådan. De lavede kontraangreb, de scorede, og vi tabte plottet lidt, vi var her og der på midtbanen, og jeg kunne ikke genkende det, lyder det fra Klopp.

Liverpool var på eget græs udsat for en mindre ydmygelse.

Atalanta-angriberen Gianluca Scamacca stod bag de to første mål i kampen.

Efter 38 minutter scorede Scamacca til 1-0, og efter en time fordoblede han føringen helt fri inde foran mål.

Inden Scamaccas målshow var Liverpool tæt på at score, da Harvey Elliott med et nærgående forsøg ramte både overligger og stolpe. Men ind over stregen ville bolden ikke.

Efter 83 minutter øgede Mario Pasalic til 3-0, og selv om Liverpool forsøgte, var der ikke så meget som et reduceringsmål i hjemmeholdet.

- Vi spillede en dårlig kamp, og vi fortjente at tabe. Det er vi nu nødt til føle, men vi har denne aften til at have det dårligt over det, og så skal vi forberede os på kampen mod Palace (Crystal Palace, red.), siger manageren.

Fra Atalanta-træner Gian Piero Gasperini lyder det, at han vil nyde øjeblikket - men han understreger også, at arbejdet ikke er færdigt.

- Aftenen var fantastisk, sagde han via en tolk.

- Sådan en sejr - den er okay at fejre, men vi ved alle, at vi kommer til at skulle erobre alt om omkring syv dage i Bergamo, siger han.

/ritzau/