Superliga Victor Risager

FCK henter nigeriansk kantspiller

Foto: FCK.dk

FC København henter ny kantspiller i tyrkisk fodbold.

Af Victor Risager

Paul Mukairu er ny mand i FC København.

Det meddeler den tyrkiske klub Antalyaspor, der har haft Paul Mukairu på kontrakt i denne sæson, på sine sociale medier.

FC København har også bekræftet handlen - lidt efter - på de sociale medier og ved et FCK INSIDE-arrangement torsdag aften. Her blev det også meddelt, at han får en aftale frem til sommeren 2025. 

- Han er en spændende og atletisk spiller, der kan lave det uventede og skabe muligheder på egen hånd med et fantastisk antrit og modet på at udfordre.

- Samtidig har han en god fysik i sit spil, og han giver os nogle andre strenge at spille på. Vi bliver farligere i dybden bag modstandernes forsvar, og vi får en spiller mere, der kan skabe chancer. Vi glæder os til at komme i gang med at arbejdet med ham, siger cheftræner Jess Thorup til fck.dk.

Det er ikke første gang, at Antalyaspor overhaler en dansk klub i forbindelse med at meddele en transfer. Det gjorde de også i sommer, da de hentede Haji Wright i SønderjyskE - her var tyrkerne ude og præsentere amerikaneren flere dage inden SønderjyskE. 

22-årige Paul Mukairu har scoret tre mål på 17 kampe for Antalyaspor i den indeværende sæson. Han har også en fortid i Anderlecht.